“Vruća” Sofie Karlstad iz Norveške

Praktična žena
“Vruća” Sofie Karlstad iz Norveške
Sofie Karlstad je fitnes trenerica i model iz norveškog grada Alta. Godinama je posvećena fitnesu i oblikovanju tijela, a uporedo radi i kao terapeut za njegu kože u spa centru. U Sjevernoj Evropi je postala poznata zahvaljujući vođenju popularnog modnog i beauty bloga, dok sada kao društvenu mrežu isključivo koristi instagram, gdje ima više od 111.000 pratilaca. Atraktivna Norvežanka je velika ljubiteljica sunca i plaže, a ljeto provodi u Španiji. Kada je riječ o muškarcima, privlače je sportski tipovi te je trenutno u vezi s albanskim fitnes modelom Donikijem Hamitijem s kojim nerijetko objavljuje zajedničke fotografije na Instagramu.

Sofie Karlstad je fitnes trenerica i model iz norveškog grada Alta. Godinama je posvećena fitnesu i oblikovanju tijela, a uporedo radi i kao terapeut za njegu kože u spa centru.

U Sjevernoj Evropi je postala poznata zahvaljujući vođenju popularnog modnog i beauty bloga, dok sada kao društvenu mrežu isključivo koristi instagram, gdje ima više od 111.000 pratilaca.

Atraktivna Norvežanka je velika ljubiteljica sunca i plaže, a ljeto provodi u Španiji. Kada je riječ o muškarcima, privlače je sportski tipovi te je trenutno u vezi s albanskim fitnes modelom Donikijem Hamitijem s kojim nerijetko objavljuje zajedničke fotografije na Instagramu.

an-1

an-2

Ne propustite