Policajci pronašli djevojku u kontejneru lancima vezanu, njezina priča ih je šokirala

Šokantno!
Policajci pronašli djevojku u kontejneru lancima vezanu, njezina priča ih je šokirala
Tridesetogodišnja djevojka za kojom policija traga još od početka kolovoza pronađena je, vezana u lance, u velikom metalnom kontejneru u mjestu Woodruff u Južnoj Karolini, objavila je policija.

Tridesetogodišnja djevojka za kojom policija traga još od početka augusta pronađena je, vezana u lance, u velikom metalnom kontejneru u mjestu Woodruff u Južnoj Karolini, objavila je policija.
Kala Brown pronađena je u četvrtak nakon što su, navođeni dojavom, djelatnici policije čuli lupanje iz unutrašnjosti velikog metalnog kontejnera smještenog na privatnom posjedu u mjestu Woodruff u Južnoj Karolini.

‘Bila je vezana lancima, poput psa’, rekao je šerif okruga Spartanburg Chuck Wright te dodao kako je u prvom iskazu djevojka kazala da je u kontejneru bila zatočena puna dva mjeseca, no kako je hranu i vodu dobivala redovito.
‘Zaista se radilo o Božjoj volji što smo pronašli ovu mladu djevojku’, rekao je Wright.

Nestala prije dva mjeseca
Kala Brown nestala  zajedno sa svojim dečkom, 32-godišnjim Charliejem Carverom, za kojim policija još uvijek traga, a čiji je automobil u četvrtak pronađen nedaleko od kontejnera.
Prema policijskom izvješću, muškarac u čijem se vlasništvu nalazi posjed na kojem je djevojka bila zatočena je 45-godišnji registrirani seksualni prijestupnik, Todd Kohlhepp kojeg je policija uhapsila zbog sumnje da je povezan sa slučajem.

Uhapšen vlasnik posjeda
Brown je radila za Kohlheppa koji je agent za nekretnine, a prema iskazu njezine prijateljice koja joj se trebala pridružiti u poslu, no zbog ozljede je odustala, Brown je počela raditi za njega svega nekoliko tjedana prije nestanka. Dodala je kako je Brown pomagala Kohlheppu pri čišćenju nekretnina i pripremanju istih za prodaju.
U tijeku je velika policijska akcija koja ima za cilj pretražiti cijeli posjed.
Brown koja je u strahu i vidno istraumatizirana, odvezena je u bolnicu gdje joj je pružena odgovarajuća liječnička skrb. U izjavi je dodala i kako su najmanje četiri tijela zapaljena i skrivena diljem zemljišta.
‘Nadamo se da nemamo posla sa serijskim ubojicom, što je lako moguće’, rekao je Wright te napomenuo je kako je do sada pronađeno nekoliko vrsta oružja i municije.

(danas.hr)

Ne propustite