Male tajne besprijekornog stila

Moda i ljepota
Male tajne besprijekornog stila
Slavne zvijezde Hollywooda, bez obzira koliko očaravajuće izgledale na velikim i malim ekranima te na glamuroznim premijerama, ipak nisu rođene tako savršene.

Slavne zvijezde Hollywooda, bez obzira koliko očaravajuće izgledale na velikim i malim ekranima te na glamuroznim premijerama, ipak nisu rođene tako savršene.

Kako bi u ključnim trenucima izgledale besprijekorno, brine čitav tim modnih stručnjaka, a glavnu ulogu u tome imaju stilisti koji ih uljepšavaju za svaku priliku.

U ovom članku možete pročitati par savjeta koje modni stilisti udjeljuju hollywoodskim zvijezdama, kako bi uspješno prikrile eventualne mane i uvijek izgledale zanosno i glamurozno.

Crne majice, rolke i haljine, kao i bijele košulje ili klasični puloveri, uvijek su IN. Zbog toga je uvijek dobro iskoristiti sezonske rasprodaje, i pribaviti ove odjevne predmete, koje lako možete kombinirati s različitom garderobom te ih nositi u bilo kojoj prilici.
Jako je bitno da garderoba odgovara vašim godinama i stilu. Ne priliči vam utezati se u mini suknje, ako to ne pristaje vašoj građi i dobi. U tom slučaju svakako je bolje opredijeliti se na suknju preko koljena u kojoj ćete izgledati sofisticiranije.
Koristite steznik. Oni su danas puno bolje dizajnirani nego prije. Tehnologija je toliko usavršila njihovu proizvodnju, da su gotovo neprimjetni i iznimno udobni za nošenje. Poželjno je imati barem jedan u ormaru, za svaki slučaj. Nikada nemojte birati „knap“ veličinu, bolje da vam je malo komodniji jer vas neće pretjerano stezati, a vi ćete se osjećati ugodnije.
Ne štedite na stvarima koje su vječne i koje ćete zasigurno nositi godinama: na primjer pametno je uložiti u crne hlače, bijelu ženstvenu bluzu, malu crnu haljinu i crnu usku suknju. Ovi odjevni predmeti su osnova ženske garderobe, jer se mogu kombinirati i nositi u mnogim prilikama.
Nosite cipele s visokom potpeticom, barem onom malom i gotovo neprimjetnom. Upamtite: što veću potpeticu budete nosili, izgledat ćete mršavije, ženstvenije, imat ćete bolje držanje, a hod će vam biti elegantniji... Cipele s platformom su također dobar izbor jer su udobne, zglob se nalazi pod prirodnijim kutom i stabilne su.
Žene ponekad znaju kupiti odjeću koja je za broj veća, kako bi izgledale sitnije. No ovo je sasvim kriva taktika. Efekt koji će ostaviti odjeća većeg konfekcijskog broja je upravo suprotan; zbog nabora i viška materijala izgledat ćete krupnije. Čak i ako kupujete hlače s elastinom, one moraju biti vaš broj.
Upamtite kako i garderoba može bitno utjecati na oblik vaše siluete. Tako na primjer, ako ste širi u kukovima, onda je poželjno nositi odjeću koja će otkriti tanak struk, a ako imate šira ramena trebale bi ste oblačiti majice sa dubokim V izrezom, jer što je otvor dublji, ramena izgledaju manja. Ako nemate besprijekorne noge, radije ih ne ističite. Pokušajte izbjeći uske, kratke suknje ili svijetle hlače i blijedi jeans, jer svijetli tonovi još više privlače pozornost. Ako imate jače bokove, za vas nisu kargo hlače s našivenim džepovima, koje bi vam samo dodale na širini. Isprobajte različite stilove i veličine sve dok ne otkrijete savršenu kombinaciju za vašu figuru.
I za kraj potrebno je znati kako je dobar odabir modnih dodataka vaš glavni adut. Kada poželite kupiti modne dodatke kojima ćete upotpuniti svoj stajling za predstojeću sezonu, ako volite marame, šalove, zanimljiv nakit, idite na odjel za mlade. Tu ćete pronaći mnoštvo zanimljivih modnih dodataka po super povoljnim cijenama.

Ne propustite