Princ Harry progovorio o tome da li će biti kralj!

Zanimljivosti
Princ Harry progovorio o tome da li će biti kralj!
Princ Harry je vrlo popularan, tražen i omiljen među ženama. Iako se često nalazi u žutoj štampi, čest je gost i na ogranizacijama posvećenim djeci gde pokazuje koliko je sjajan i normalan, kao i bilo koji "običan" momak. Ono što je posebno skrenulo pažnju javnosti jeste to što je prilikom jedne takve posjete vrlo iskreno progovorio o tome da li će i kada postati kralj! Princ Harry i njegov stariji brat William zaista su dobrim odnosima.

Princ Harry je vrlo popularan, tražen i omiljen među ženama.

Iako se često nalazi u žutoj štampi, čest je gost i na ogranizacijama posvećenim djeci gde pokazuje koliko je sjajan i normalan, kao i bilo koji  "običan" momak.

Ono što je posebno skrenulo pažnju javnosti jeste to što je prilikom jedne takve posjete vrlo iskreno progovorio o tome da li će i kada postati kralj!

Princ Harry i njegov stariji brat William zaista su dobrim odnosima.

Ipak, obojica su prinčevi, a pitanje je ko će od njih dvojice biti kralj.

Kada je princ Harry bio u posjeti jednoj osnovnoj školi, jedan dječak ga je pitao da li će baš on ponijeti tu titulu.

Mladi princ je bio vrlo iskren i rekao je da su šanse da postane kralj gotovo nikakve.

Naime, on je peti po redu za krunu tako da će za života definitivno uživati u životu jednog princa, što, složićete se nije tako loše !

Iako se devetogodišnji dječak koji je postavio pitanje vrlo razočarao, Harry je sve preokrenuo na šalu i pokazao kako mu apsolutno ne smeta što do njegovog krunisanja vjerovatno neće doći.

Nama takođe ne smeta jer svakako jedva čekamo da vidimo koga će to izabrati za svoju princezu i pogledamo još zanimljiviju ceremoniju vjenčanja!

 

 

 

Ne propustite