HITAN PREKID SJEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE: Ovaj narodni poslanik urlao i prijetio Maji Gojković!

Region
HITAN PREKID SJEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE: Ovaj narodni poslanik urlao i prijetio Maji Gojković!
"Ne može poslanik da viče i da prijeti", rekla je Maja Gojković, koja je prethodno odredila petominutnu pauzu. Zbog rasprave Maje Gojković i lidera DJB Saše Radulovića, nakratko je prekinuta sjednica Skupštine Srbije. Sjednica Skupštine Srbije kratko je prekinuta pošto je predsjednica parlamenta Maja Gojović to zatražila poslije verbalnog sukoba s poslanicima pokreta Dosta je bilo.

"Ne može poslanik da viče i da prijeti", rekla je Maja Gojković, koja je prethodno odredila petominutnu pauzu.

 Zbog rasprave Maje Gojković i lidera DJB Saše Radulovića, nakratko je prekinuta sjednica Skupštine Srbije. Sjednica Skupštine Srbije kratko je prekinuta pošto je predsjednica parlamenta Maja Gojović to zatražila poslije verbalnog sukoba s poslanicima pokreta Dosta je bilo.

Gojkovićeva, koja je predsjedavala sjednicom, optužila je predsjednika DJB Sašu Radulovića da stalno viče i dobacuje iz skupštinskih klupa i da joj je prijetio.

Skupština Srbije počela je danas novu vanrednu sjednicu sa 14 tačaka dnevnog reda, među kojima su prijedlozi zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru i zakona o udžbenicima, kao i izmjene zakona o javnom dugu i o javnim nabavkama. 

Radulović je bio u skupštinskim klupama a jedna od poslanica DJB je, takođe iz poslaničkih klupa, negirala navode Gojković.

Sjednica Skupštine posvećena učešču pripadnika vojske u mirovnim misijama UN i EU je nastavljena izlaganjem poslanika Marka Atlagića iz Srpske napredne stranke.

U Skupštini Srbije je i juče bilo burno.

Podsjetimo, predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković izrekla je šefu poslaničke grupe Dosta je bilo Saši Raduloviću tri opomene, zbog ometanja rada parlamenta.

 

Ne propustite