Sumnjiv paket u garaži zgrade u kojoj je i Vučićev stan?

Region
Sumnjiv paket u garaži zgrade u kojoj je i Vučićev stan?
Nakon dojave o bombi danas oko 10 časova hitno je evakuisana zgrada kompanije "Er Srbija" u novobeogradskom naselju Belvil. Pojedini mediji javljaju da je riječ o zgrad i u kojoj stan ima i premijer Srbije Aleksandar Vučić, a neki navode da je riječ o zgradi u blizini one u kojoj je Vučićev stan. Zvaničnih potvrda te informacije nema. Policijske patrole su na licu mjesta, kao i kontradiverziona ekipa, kako bi provjerili da li zaista postoji eksplozivna naprava, a ispred zgrade su i vatrogasci i hitna pomoć. Policijske jedinice upućene su na teren i u toku je provjera te zgrade kako bi se utvrdilo da li zaista postoji eksplozivna naprava., javlja "Kurir". Prema nezvaničnim informacijama N1 u podzemnoj garaži ispod jednog automobila pronađeno je "nešto sumnjivo". Iz "Er Srbije" Tanjug je rečeno da će uskoro imati informacije, te da je riječ o zgradi u kojoj je sjedište kompanije.

Nakon dojave o bombi danas oko 10 časova hitno je evakuisana zgrada kompanije "Er Srbija" u novobeogradskom naselju Belvil. Pojedini mediji javljaju da je riječ o zgrad i u kojoj stan ima i premijer Srbije Aleksandar Vučić, a neki navode da je riječ o zgradi u blizini one u kojoj je Vučićev stan.

Zvaničnih potvrda te informacije nema. Policijske patrole su na licu mjesta, kao i kontradiverziona ekipa, kako bi provjerili da li zaista postoji eksplozivna naprava, a ispred zgrade su i vatrogasci i hitna pomoć. Policijske jedinice upućene su na teren i u toku je provjera te zgrade kako bi se utvrdilo da li zaista postoji eksplozivna naprava., javlja "Kurir".

Aleksandar VučićPrema nezvaničnim informacijama N1 u podzemnoj garaži ispod jednog automobila pronađeno je "nešto sumnjivo". Iz "Er Srbije" Tanjug je rečeno da će uskoro imati informacije, te da je riječ o zgradi u kojoj je sjedište kompanije.

Ne propustite