Stefanović: U vezi sa oružjem u Jajincima saslušano 37 osoba, Vučić se plaši da je meta bio njegov brat

Region
Stefanović: U vezi sa oružjem u Jajincima saslušano 37 osoba, Vučić se plaši da je meta bio njegov brat
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je u maloj oblasti, gdje je nađeno oružje u Jajincima, tokom toga dana i tokom prethodna dva, boravilo 97 bezbjednosno interesantnih osoba.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je u maloj oblasti, gdje je nađeno oružje u Jajincima, tokm toga dana i tokom prethodna dva, boravilo 97 bezbjednosno interesantnih osoba.

''Čak 37 osoba je saslušano, ali pritvor još nije određen nikome, sve se pažljivo proverava'' - rekao je Stefanović gostujući na RTS-u.

''Ne mogu da verujem da ljudi misle da je to slučajno i da smo slučajno našli 'zolju'. Imamo informacije koja su to lica, radi se intenzivno'' - rekao je ministar policije, dodavši da, po onome što su prenijeli stručnjaci, u svemu vidi tragove ozbiljnog profesionalizma.

Prema njegovim riječima, analizirane su sve opcije u istrazi i ostale su još dvije ili tri koje policija brižljivo razmatra, Stefanović je naveo i da premijer Aleksandar Vučić strahuje da je možda potencijalna meta bio njegov brat Andrej prenosi Blic.rs.

Kako kaže, sve bezbjednosne službe koje su radile njegov psihološki profil, i profil premijerovog brata, mogu da potvrde da oni imaju samo jednu slabu tačku - jedan drugog.

Ministar policije kaže da Aleksandra Vučića poznaje 20 godina i u toku kojih su, kako kaže, bili vrlo bliski.

''Ja sam ovde ne da bih gradio karijeru, već sam ovde da bih mu pomogao. Nisam video da je ovakvo stanje, kao u poslednja dva dana. Znate da on nije neko ko se plaši da uđe u borbu, ko se plaši za svoj život'' - napominje Stefanović.

 

 

Ne propustite