Kupaće se u novcu! 4 znaka horoskopa ove godine imaće razloga za slavlje

Kiosk
Kupaće se u novcu! 4 znaka horoskopa ove godine imaće razloga za slavlje
Novi.ba

Novca nikada dosta! A, sada poznata astrološkinja Julija Lifanova predviđa koji će horoskopski znakovi ove godine dobiti novac. Provjerite da li ste i vi među sretnicima!

Bik

Za Bikove će cijela ova godina biti u znaku blagostanja i obilja. Posebno se to odnosi na one bikove koji se bave informatikom i društvenim mrežama. Novčanici će im biti najdeblji u junu, a razdoblje obilja počeće nešto ranije, oko 25. maja, piše N1 Slovenija.

Škorpija

Škorpije su već vladari finansijskog sektora. U junu mogu da dođu do veće količine novca, a zaista velika količina očekuje vas u decembru. Tada vas očekuju nove poslovne prilike koje ćete znati jako dobro da investirate

Ovan

Najbogatije razdoblje za ovnove počeće krajem maja. Ali taj ćete uticaj osjetiti već u aprilu, kada će se vaše planete i ostali uticaji jednostavno uskladiti. U ljetnjim mjesecima će vas još više poštovati, što će se odraziti i na vaš džep.

Vodolije

Znakovi Vodolije su ove godine pravi sretnici jer je ovo stvarno njihova godina. Ide vam dobro od januara i tako će biti i tokom cijele godine. Put je širom otvoren za sve vaše projekte, stoga nemojte da se plašite. Hrabro napred svojim putem.

Najbolje razdoblje za će biti u septembru, kao i junu. Sredinom septembra biće prva pomračina u znaku Ribe, što otvara mogućnost velike preraspodele vašeg novca u sljedeće dvije godine. Imatćete veću odgovornost, ali i veću zaradu.

Novo