Znate li koji je vaš cvijet rođenja prema horoskopskom znaku? UNESITE SVOJ CVIJET U KUĆU I SREĆA ĆE VAM POKUCATI NA VRATA

Kiosk
Znate li koji je vaš cvijet rođenja prema horoskopskom znaku? UNESITE SVOJ CVIJET U KUĆU I SREĆA ĆE VAM POKUCATI NA VRATA
Možda to niste znali, ali svaki horoskopski znak ima svoj cvijet rođenja. Ovisno o tome jeste li romantična račica, praktična djevica, strastvena škorpionka ili neustrašiva jarčica, zvijezde su vam namijenile poseban cvijet koji odgovara vašoj osobnosti.

Možda to niste znali, ali svaki horoskopski znak ima svoj cvijet rođenja. Ovisno o tome jeste li romantična račica, praktična djevica, strastvena škorpionka ili neustrašiva jarčica, zvijezde su vam namijenile poseban cvijet koji odgovara vašoj osobnosti, piše Zadovoljna.dnevnik.hr.

1. OVAN – tulipan

Pripadnici ovog vatrenog znaka samopouzdani su i neukrotivi. Prepuni su zarazne energije, uvijek spremni preuzeti poziciju vođe i spremni na avanture umjesto hodanja utabanim putevima. Njihov cvijet rođenja je tulipan. Ovnovi cijene neočekivane znakove pažnje i ako im želite pokloniti buket koji će odgovarati njihovu entuzijazmu i revnosti, odaberite crvene tulipane.

2. BIK – ljiljan

Iako se na spomen bikova uglavnom svi prvo sjete njihove tvrdoglavosti, važno je napomenuti kako oni u sebi zapravo skrivaju toplu, romantičnu i vrlo osjećajnu stranu. Upravo im zato odgovara njihov cvijet rođenja, vrlo romantičan i opojan ljiljan.

3. BLIZANCI – ruža

Oni su svestrani, prilagodljivi i imaju živu maštu. Blizanci su jedan od najkreativnijih horoskopskih znakova, vrlo društveni i razigrane osobnosti. Njihov cvijet rođenja je ruža, jednako svestrana kao i oni. Ovisno o boji, ruže nose razne poruke i poklanjaju se u raznim prigodama te baš kao i blizanci nisu jednodimenzionalne.

4. RAK – kokotić

Rakove smatramo najemotivnijim horoskopskim znakom i zato ne čudi što upravo u njihovim redovima nalazimo najviše nepopravljivih romantičara. Oni su osjećajni, mirni, strpljivi i u potpunosti posvećeni svojim najmilijima. Takozvani kokotić njihov je cvijet rođenja i smatra se da on simbolizira otvoreno srce, a upravo je takvo srce rakova.

5. LAV – suncokret

Dominantni, snažni, dostojanstveni, samopouzdani – sve to i još puno više su lavovi. Druželjubivi lavovi sjajno se snalaze u centru pažnje, a zbog svojih kvaliteta lako tamo i dospiju. Njihov cvijet rođenja je suncokret, grandiozan baš poput osobnosti lavova.

6. DJEVICA – tratinčica

Najveće perfekcionistice među horoskopskim znakovima imaju oko za detalje, fokusirane su i vrlo praktične. Na prvu su malo rezervirane i sramežljive, a krasi ih jednostavnost. Jednostavan i nenametljiv je i njihov cvijet rođenja – tratinčica.

7. VAGA – hortenzija

Postoji li itko šarmantniji od vaga? Ove karizmatične, pravedne, komunikativne i sofisticirane šarmerice jednostavno očaravaju. Vage su personifikacija balansa i harmonije. Takva je i hortenzija. Njezina čvrsta drvenasta stabljika i grozd nježnih malih cvjetova utjelovljuju balans između dviju suprotnosti.

8. ŠKORPION – božur

Moćni škorpioni na glasu su kao jedan od najintenzivnijih znakova. Jako su strastveni, uvjerljivi, duboko osjetljivi i vođeni svojim emocijama. Raskošni božuri njihov su cvijet rođenja. Sami po sebi vizualno moćni, odišu luksuzom i romansom te tako savršeno odražavaju osobnost škorpiona.

9. STRIJELAC – karanfil

U strijelcima se spaja fizička i intelektualna snaga. Oni su neovisni, pustolovni, uvijek željni novih avantura, puni energije, ambiciozni i optimistični. Njihov cvijet rođenja su karanfili, koji se smatraju vrlo izdržljivim i dugovječnim cvijetom te zbog toga simboliziraju snagu i izdržljivost strijelaca.

10. JARAC – afrička ljubičica

Dobri stari jarčevi pripadaju skupini stabilnijih i ozbiljnijih horoskopskih znakova. Odgovorni i pouzdani, s obje noge stoje čvrsto na zemlji. Afrička ljubičica koja simbolizira vjernost njihov je cvijet rođenja, idealan za taj vjerni i odani znak.

11. VODENJAK – orhideja

Najveći pustolovi zodijaka su neovisni, iskreni i odani vodenjaci. Taj znak kroz život kroči pod vodstvom svoje intuicije, a duhovnost mu je jako važna. Za vodenjake se često kaže da su baš posebni, kao i njihov cvijet rođenja, graciozna i unikatna orhideja.

12. RIBA – alstromerija

Suosjećajne sanjarke ribe uvijek dopuštaju svojim emocijama da nadvladaju razum i intelekt. Ribe vodi njihovo veliko otvoreno srce. Pripadnice ovog znaka eterične su i nježne, poput svog cvijeta rođenja, predivne alstromerije.

Novo