5 STVARI KOJE ŽENU ČINE NEODOLJIVOM, AKO IMATE OVE OSOBINE BLAGO VAMA: Svaki muškarac će vas obožavati

Ljubav
5 STVARI KOJE ŽENU ČINE NEODOLJIVOM, AKO IMATE OVE OSOBINE BLAGO VAMA: Svaki muškarac će vas obožavati
.

Ovo su stvari koje svaku ženu čine privlačnom.

Mazni glas

Muškarci su osjetljivi na boju glasa žena. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas poput Merlin Monro, muškarci će to vrlo brzo primijetiti.

Žene sa osmijehom na licu i suzama od sreće

Žene koje se svako malo rasplaču, nisu posebno privlačne muškarcima. Znači, veče na kauču uz srceparajuće ljubavne limunade provedite sa drugaricama. Sa dečkom radije “stisnite zube” i pogledajte neki napeti triler ili akcijski film.

Ženstvene obline

Vaš dragi sigurno neće primijetiti niti vam zamjeriti ona tri kilograma viška kojih se toliko želite rješiti. Većina muškaraca više voli žene sa pravim oblinama, a ne mršavice.

Crvena odjeća

Ako želite da vas muški rod primijeti, obucite crvenu haljinu. Naime, naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje.

Smijeh, smijeh i još malo smijeha

Američki naučnici dokazali su da osmijeh pozitivno djeluje na partnera, odnosno na dio njegova mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smijeh je zaista lijek – između ostalog i za ljubav. Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smiju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne.

Novo