CECA O OVOME GODINAMA ŠUTI: Tajna o SVETLANI RAŽNATOVIĆ koja će vas ostaviti BEZ DAHA! Ni njena djeca ne znaju!

Kiosk
CECA O OVOME GODINAMA ŠUTI: Tajna o SVETLANI RAŽNATOVIĆ koja će vas ostaviti BEZ DAHA! Ni njena djeca ne znaju!
.

Folk pjevačica Ceca Ražnatović iz braka sa Arkanom Ražnatovićem ima dvoje djece, pjevačicu Anastasiju Ražnatović i boksera Veljka Ražantovića. 

Poznata je po hitovima Trepni", "Autogram", "Nevinost", "Didule", "Anđeo drugog reda".

Jedan od najvećih hitova koje je Ceca otpjevala svakako je pjesma "Beograd". Cecu Ražantović su optužili da nije platila pjesmu "Beograd" čiji je autor Dino Merlin, ali pjevač otkrio istinu.

- Na tu priču je odavno stavljena tačka. Ceca je otpevala pjesmu "Beograd" koja je bila moj poklon za nju i suvišno je bilo šta pričati - rekao je za "Blic" Dino Merlin.

"Kukavica" iz 1993. godine, a koju je napisala Marina Tucaković našla se 2018. u zbirci zadataka za prvi razred gimnazije. Ta pjesma i te kako je obilježila njenu karijeru.

- Futa kaže imamo mi jednu pjesmu, ali mnogo pjevačica ju je odbilo i niko ne želi da je snimi. I naravno, Marina je tada bila u kuhinji, a to se sve dešava kod njih u stanu. Kaže mu: "Futo nemoj to da joj sviraš to je bezbeze". I ja kažem: "Molim te da čujem šta ste vi to napravili, a da je tako bezveze, to ne mogu da vjerujem". I on meni zapjeva: "Zagrli me i pođi putem kuda idu kukavice". Rekla sam mu odmah da je to ludilo kako je pjesma napisana i to je za mene ono što mi treba. Marina čuje iz kuhinje i dobacuje: "Nemoguće da ti se ovo sviđa". Futa sutradan uradi aranžman, sljedećeg dana otpjevam pjesmu što bi se narodski reklo "iz cuga" i postane potpuno remek djelo - rekla je Ceca u novogodišnjem intervju za RTV Novi Pazar.

Novo