NAJVEĆA RADOST, SLAVLJE U DOMU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Jelena podijelila lijepe vijesti, čestitke stižu sa svih strana!

Kiosk
NAJVEĆA RADOST, SLAVLJE U DOMU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Jelena podijelila lijepe vijesti, čestitke stižu sa svih strana!
.

Jelena Đoković danas je na svom Instagram profilu napisala kako je danas njihov sin Stefan napunio 5 godina, uz emotivan status.

Ona je objavila skup fotografija na kojoj se nalazi prvi sin Novaka i Jelene, Stefan. 

U objavi je podsjetila sve da je njenom prvencu danas 5. rođendan, ali i uputila emotivnu poruku koja svjedoči o tome šta sve sa sobom nosi uloga roditelja.

- Na današnji dan, pre pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja. Ovog puta kao Mama, i ovog puta sam imala mog malenog dečaka da me drži za ruku, da mi spava na grudima, peva i plače sa mnom dok učimo život iznova... Koliko si samo promena uneo u naše živote mali VELIKI Učitelju. Zahvaljujući tvojoj mudrosti i strpljenju smo i bolji roditelji seki Tari. Zahvaljujuci tebi smo postali prava mala porodica. Toliko se brzo menjas, napredujes, i ne vezujes ni za kakve promene vec samo hrabro koracas napred... koliko mudrosti u jednom malom telu, a velikoj duši. Divno moje maleno, hvala ti beskrajno na svakom danu rasta s tobom i uz tebe. Za osmeh, tantrume, ljutnje, zagrljaje, poljupce, “a što”, “neću”, “ne dam”... hvala beskrajno ❤️

Novo