U OVOM IZDANJU GA JOŠ NISMO VIDJELI: Težak skandal na US openu, a u centru pažnje NOVAK ĐOKOVIĆ! Prijetio NAVIJAČU i poručio mu OVO!

Tenis
U OVOM IZDANJU GA JOŠ NISMO VIDJELI: Težak skandal na US openu, a u centru pažnje NOVAK ĐOKOVIĆ! Prijetio NAVIJAČU i poručio mu OVO!
.

Težak skandal na US openu, a u centru pažnje Novak Đoković (32).

Svjetski broj jedan preživio je veliku neprijatnost jer ga je na posljednjem treningu na Artur Ešu, dva sata pred meč s Denisom Kudlom u 3. kolu, vrijeđao pijani navijač. I dok teniski svijet bruji o sramnom činu anonimnog navijača, pokušavajući da odgonetnu šta je pijani Amerikanac dobacio Noletu, Srpski telegraf, koji se nalazi u Njujorku, otkriva šta je tačno Đokovića izbacilo iz takta i kojim riječima mu se obratio nevaspitani mladić.

- Ajde, kurvin sine iz Srbije - začulo se s tribina, a Đoković, koji inače ima čelične živce, nije mogao da ostane imun na takvu psovku, već je krenuo ka navijaču i poručio mu:

- Naći ću te poslije meča zbog ovoga, vjeruj mi! - bijesan kao ris bio je srpski as dok je preteći upirao prstom ka navijaču.

Uslijedila je rutinska pobjeda nad Kudlom, te je novinare na konferenciji kopkalo da saznaju šta se tačno dogodilo. Nole, u svom stilu, nije želio bilo šta da otkriva.

- Ostaviću to između nas. Međutim, sigurno mi je pomogao, on to ni sam ne zna. A ovo što je rekao... Njujork uveče, gužva. Nekoliko momaka je popilo više pića nego što im je, pretpostavljam, bilo namjenjeno - stigao je da se našali veliki šampion, koji je u ranim jutarnjim satima igrao protiv Stana Vavrinke.

Novi.ba/Republika/Foto: Instagram

Novo