Ne propustite uživanje u Resortu Dalmacija i odmoru na Makarskoj rivijeri!

Kiosk
Ne propustite uživanje u Resortu Dalmacija i odmoru na Makarskoj rivijeri!
-

Zaostrog se nalazi u južnoj Dalmaciji, prepoznatljivoj u Hrvatskoj i puno šire, po bijelom žalu, prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama te kristalno čistom Jadranskom moru.Plaže se protežu cijelom dužinom mjesta, a uživati možete na uređenoj plaži opremljenoj ležaljkama, tuševima i kabinama za presvlačenje, ili u romatničnim, skrivenim uvalama do kojih se dolazi šetnjom kroz borovu šumu.

Resort „Dalmacija“ nalazi se u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske, na Makarskoj rivijeri u pravcu Dubrnika i prostire se na 14.500 m2 prostora uz samu plažu. Udaljenost od centra mjesta je oko 150 m. Smješten je na sredini šljunčane plaže (koja se proteže kroz cijelo mjesto) i okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom.

Plaža se proteže duž samog Resorta u dužini od 150 m, idealna za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru. Smještaj je ugodan, jednostavan sa šarmom nekadašnjih ljetovanja. Ne opterećen teretanom, bazenom i ostalim suvišnim dodatcima karakterističnim za moderne hotele stila luksuznih kutija, Resort nudi luksuz današnjeg vremena.

Miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru i šetnje po čistom zraku, koji lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. Odmor za dušu i tijelo od stresa i umora.

Gostima je na raspolaganju i 40 camping mjesta, s pripadajućim sanitarnim čvorom. Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta. U našem portfelju imamo ukupno:

20 bungalova
60 soba u 5 paviljona
40 camping mjesta- dalmatia.camping@gmail.com

Cijenjenim gostima osim osnovne usluge smještaja s doručkom nudimo i sljedeću paletu usluga:
Uslugu smještaja na bazi polupansiona
Uslugu polupansiona bez noćenja
Uslugu punog pansiona bez noćenja 

Mogućnost ugovaranja pansionskog obroka
Radujemo se Vašem dolasku!

Izaberite odgovarajući termin za tri noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona i smjestite se u udobne sobe Resort Dalmacije!

 

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

 

 

 

Novo