SKANDAL ZA SKANDALOM! POGLEDAJTE SA ČIJOM ŽENOM SE PRIČALO DA JE DUŠKO VARAO JELENU, niko se nije nadao OVOME

Show
SKANDAL ZA SKANDALOM! POGLEDAJTE SA ČIJOM ŽENOM SE PRIČALO DA JE DUŠKO VARAO JELENU, niko se nije nadao OVOME
.

Fudbaler Zoran Tošić priznaje da je šokiran informacijom koja se pojavila u medijima, a tiče se navodne afere njegove supruge Jovane s Duškom Tošićem. Muž Jelene Karleuše je, navodno, spopadao Bambijevu ženu, slalo joj poruke i poklone, a u jednom SMS-u napisao joj je kako je odabrala dobro prezime, ali je pogriješila s imenom.

Duško je, navodno, aludirao na to što se njegov kolega i on isto prezivaju. Zbog ovih poruka, Jelenin muž je umalo dobio batine, tvrde pojedini mediji.

Na ove informacije, Zoran Tošić Bambi nije ostao imun, pa je otvorio dušu.

- Sa Duškom sam u fenomenalnom odnosu i gluposti su da sam htio da ga b ijem. Što se tiče toga da mi je muvao suprugu, znao bih da je tako i nemam komentar na tu priču, niti ću takvoj priči davati na značaju - rekao je on i nastavio:

 

- Ako se Jovani moje kolege udvaraju, budite sigurni da ću biti u to upućen i da me to apsolutno ne brine. Svako radi kako misli da treba. Ni sa kim od kolega nikada nisam imao problem, a Duška smatram dobrim dečkom i želim mu sve najbolje. Tuče i skandale vas molim da ne povezujte sa mnom, ja nisam taj tip čovjeka - rekao je Bambi i dodao da on vodi drugačiji način života.

 

 

- Nikada nisam volio skandale i uplitanja u sukobe s kolegama. Bavim se sportom, ne aferama! Gledam svoj život, svoju porodicu, karijeru i ne zanima me šta se dešava u tim estradnim vodama, kojima, ponavljam, ne pripadam - rekao je Bambi.

LJUBAVNICA PREKLINJE DUŠKA DA SE RAZVEDE OD JELENE: Procurili novi detalji, ovo od njega niko nije očekivao
 

Novo