NEMAJU PREDBRAČNI UGOVOR, A DUŠKO PLIVA U PARAMA: U slučaju razvoda, EVO ŠTA ĆE JELENA DOBITI!

Show
NEMAJU PREDBRAČNI UGOVOR, A DUŠKO PLIVA U PARAMA: U slučaju razvoda, EVO ŠTA ĆE JELENA DOBITI!
.

Eksplicitne fotografije pjevačice Jelene Karleuše potresaju javnosti, a navodno Duško Tošić je već razgovarao sa advokatom o razvodu.

Kako je njegov prijatelj i kolega kazao, fudbaler i pjevačica nisu potpisali predbračni ugovor pa će sve što je Tošić zaradio morati da podijeli sa Karleušom u slučaju razvoda. 

- Kada su se Jelena i Duško vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe da prave predbračni ugovor. Zbog toga se sve što je Duško zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri miliona eura. Kada je donio odluku da ne želi da sačuva brak i da ne može da se nosi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede kako bi sačuvao 14 miliona, koji mu još nisu uplaćeni. Pogotovo što sve što je do sada zaradio mora da podijeli sa Jelenom - navodi Duškov prijatelj za "Alo".

Podsjećamo, Jelena Karleuša povjerila se svojoj kolegici da više ne zna na čemu je sa svojim suprugom Duškom Tošićem nakon što je objavljena njena prepiska sa Ognjenom Vranješem.

- Jelena je rekla da je sve bilo u redu dok nisu izašle te poruke. Međutim, Duško joj sada više ne vjeruje. "Taj kreten, Vranješ... Uništio mi je život!", rekla mi je kroz suze - ispričala srbijanskim medijima poznata pjevačica i Jelenina dobra prijateljica.

OBJAVLJENA PORUKA ZBOG KOJE JE DUŠKO EKSPLODIRAO: Da li će joj sada ovo oprostiti?

U porukama koje su objavljene danas, Jelena je Vranješa uvjeravala da između nje i njenog supruga Duška Tošića vlada samo bratska ljubav i da je njihov brak godinama samo medijska farsa.

Jelenina prijateljica tvrdi da je ovaj detalj promijenio sve u odnosu između Jelene i Duška.

- Jelena sada više ne zna na čemu je, niti šta da radi. Ovo je potpuno slomilo - rekla je njena bliska prijateljica, prenosi Informer.

NIJE ŽALIO PARE, DUŠKO JELENI KUPIO POKLON VRIJEDAN 2,5 MILIONA EURA: Zanijemit ćete kad vidite šta je u pitanju

Podsjetimo, Karleuša je odmah po objavljivanju njenih fotografija otišla u Kinu kako bi pokušala da izgladi odnos sa svojim suprugom.

Jelena Karleuša nekoliko puta se oglasila u javnosti sa tvrdnjom da joj je sve namješteno, da su slike foto-montaža i da je Ognjen proganja.

 

Novo