NAKON SKANDALA SA KARLEUŠINIM SLIKAMA, OGLASIO SE GRAND: "Obavezni smo da vam ovo saopštimo"

Show
NAKON SKANDALA SA KARLEUŠINIM SLIKAMA, OGLASIO SE GRAND: "Obavezni smo da vam ovo saopštimo"
.

Nakon skandala oko navodne afere između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, oglasila se i Grand produkcija.

OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ: Razočarala me je, ŽAO MI JE ŠTO ĆU VAM SAD OVO REĆI!​

Budući da je pjevačica već nekoliko godina članica žirija "Zvezde Granda", iz produkcije su odlučili da joj upute javnu podršku:

- Kako javni linč na Jelenu Karleušu ne prestaje, smatramo svojom obavezom, ali i kolegijalnošću da se obratimo javnosti. Torturu koju Jelena Karleuša preživljava posljednjih nekoliko dana smatramo ozbiljnom uvredom za sve žene - majke, supruge, ćerke, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je prije svega napadnuta jedna porodica. Kako je Jelena član žirija u Zvezdama Granda, a samim tim i dio naše produkcije i naš prijatelj, apsolutno podržavamo njene napore da, uprkos nevjerovatnom pritisku, izađe kao pobjednik iz ove borbe - poručili su iz Press službe Grand produkcije.

Podsjećamo, Jelena Karleuša povjerila se svojoj kolegici da više ne zna na čemu je sa svojim suprugom Duškom Tošićem nakon što je objavljena njena prepiska sa Ognjenom Vranješem.

- Jelena je rekla da je sve bilo u redu dok nisu izašle te poruke. Međutim, Duško joj sada više ne vjeruje. "Taj kreten, Vranješ... Uništio mi je život!", rekla mi je kroz suze - ispričala srbijanskim medijima poznata pjevačica i Jelenina dobra prijateljica.

OBJAVLJENA PORUKA ZBOG KOJE JE DUŠKO EKSPLODIRAO: Da li će joj sada ovo oprostiti?

U porukama koje su objavljene danas, Jelena je Vranješa uvjeravala da između nje i njenog supruga Duška Tošića vlada samo bratska ljubav i da je njihov brak godinama samo medijska farsa.

Jelenina prijateljica tvrdi da je ovaj detalj promijenio sve u odnosu između Jelene i Duška.

- Jelena sada više ne zna na čemu je, niti šta da radi. Ovo je potpuno slomilo - rekla je njena bliska prijateljica, prenosi Informer.

NIJE ŽALIO PARE, DUŠKO JELENI KUPIO POKLON VRIJEDAN 2,5 MILIONA EURA: Zanijemit ćete kad vidite šta je u pitanju

Podsjetimo, Karleuša je odmah po objavljivanju njenih fotografija otišla u Kinu kako bi pokušala da izgladi odnos sa svojim suprugom.

Jelena Karleuša nekoliko puta se oglasila u javnosti sa tvrdnjom da joj je sve namješteno, da su slike foto-montaža i da je Ognjen proganja.

 

 

 

 

 

Novo