NAUČNICI DOKAZALI: Ovih šest stvari smanjit će rizik varanja u vezi na nulu

Kiosk
NAUČNICI DOKAZALI: Ovih šest stvari smanjit će rizik varanja u vezi na nulu
.

Varanje kao svoj ishod uglavnom nosi gubitak povjerenja u partnera, ali to nije ponašanje koje radi samo jedan spol.

Varaju i muškarci i žene.

Ovdje vam donosimo šta to muškarci i žene žele u vezi i kako to smanjuje šansu za varanje. 

Pažnja

Žene žele da im muškarac poklanja ljubav, pažnju, ovdje ne govorimo o nekim skupim stvarima, već lijepim gestovima. Ukoliko ne pokazujete da vam je stalo, ona će se ohladiti.

Dodiri

Muškarci vole zagrljaje, dodire, vole da vodite ljubav, to da vas drže za ruku dok hodate gradom i da se ne bojite da budete viđeni sa njim.

Potreba za razgovorom

Ženama je potreban neko ko će ih saslušati, razgovarati s njima. Neko kome neće biti dosadno da je sluša, već će biti uz nju dati joj neki savjet.

Učešće u hobijima

Muškarcima je stalo do toga da provodite vrijeme s njima, ali da nekada ispoštujete neki njegov plan. Ne mora se uvijek ići tamo gdje vi želite. Npr, ako se vaš partner bavi nekim sportom ili boli ići u prirodu, možete barem s vremena na vrijeme otići s njim tamo.

Iskrenost

Svi mi želimo iskrene osobe uz sebe, a žene to pogotovo. Nijednoj ne treba neko ko će lagati i varati. Ukoliko ste iskreni, onda ćete biti sretni u vezi.

Kada cijenite njegov trud

Muškarcima je bitno da cijenite njegov trud i da to ne shvatate zdravo za gotovo. Zato ga uvijek pohvalite ma koliko god mala stvar bila koju je uradio, puno će mu to značiti.

 

Novo