NA DODJELI ZLATNE LOPTE IZNENADA SE JAVILA KOLINDA, MODRIĆ SE ZALEDIO: "Ovo ti moram reći"

Kiosk
NA DODJELI ZLATNE LOPTE IZNENADA SE JAVILA KOLINDA, MODRIĆ SE ZALEDIO: "Ovo ti moram reći"
.

Kapiten hrvatske nogomotne reprezentacije, Luka Modrić dobio je Zlatnu loptu. 

No, onda mu je France Football priredio veliko iznenađenje. 

Naime, osim što su mu pustili poruke roditelja, s videozida mu se na opće iznenađenje mnogih javila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

MODRIĆ ČEKAO DA GA PROZOVU, ALI SVI SU GLEDALI U NJEGOVU SUPRUGU: Gore zakopčana do grla, A DOLE SPEKTAKL (FOTO)

“Zahvaljujem tebi Luka i cijelom timu na vašem povijesnom uspjehu. Vratili ste nam optimizam, vjeru i nadu, a svojim profesionalnim ponašanjem na osobnoj i sportskoj razini postao si uzor i inspiracija mnogim mladima, ali i svima nama. Bili smo s vama u svakom trenutku, naše nade, osjećaji, emocije koje smo proživljavali kod svakog zabijenog gola, kod svake pobjede, pratile su vas sve do kad niste našli na mjesto na koje pripadate – među najbolje. Osvojili ste srca cijelog svijeta”, rekla je predsjednica najboljem igraču svijeta.

Na kraju  je još naglasila.

“Vaša postignuća i uspjesi naših sjajnih sportaša rezultat su teškog rada, vjere i podrške vaših obitelji. Vjerujem da ćete nastaviti s uspjesima i da ćete u novim prilikama ponosno nositi našu crveno bijelu šahovnicu i nastaviti ispunjavati snove svojih navijača za svoju voljenu Hrvatsku koja se toliko ponosi s vama”, rekla je predsjednica.

Iako je Modrić postigao ogroman uspjeh i prekinuo desetogodišnju dominaciju Messija i Ronalda, čini se da je Kolinda odlučila da upravo ona treba dominirati ovim trenutkom.

Izraz Modrićeva lica dok Kolinda upada u njegov show i govori kako je ovo dokaz da se može uspjeti, teško je opisati. Bit će bolje da ga dobro pogledate. 

Novo