NA NJOJ SVE PUCA: Žene mole da imaju ovakvo tijelo, muškarci otkidaju, ali kad vidite OVE slike, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO

Kiosk
NA NJOJ SVE PUCA: Žene mole da imaju ovakvo tijelo, muškarci otkidaju, ali kad vidite OVE slike, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO
.

Rijetko ko ima obline kao što ih ima Keli Bruk. A raskošna ljepotica stvara zazubice i ženama i muškarcima, prve sanjaju da imaju obline kao njene, drugi za njoj uzdišu. A ona sve raskošnija i raskošnija.

Ima nečeg posebnog u ženskim oblinama. Priznaju to i mršavice kada ih "spopadnu" u nekom periodu života. Samo je izuzetno važno da ako ih imate, znate kako da ih nosite.

CIJELI SVIJET PILJI U NJIHOVU SLIKU SA VJENČANJA: Ovaj DETALJ iza kad primijetite PAST ĆETE SA STOLICE!

Bujna Keli zna da za sebe odabere najbolju glamuroznu haljinu. Metalik model je poslužio kao najveća inspiracija mnogim ženama.


Znalački bira i na polju ležernog stila, pa u ovakvim haljinama izgleda romantično i senzualno. Prava odjeća, dakle, postoji za svaku građu.

Treba je samo prepoznati, a Keli je nišani sa 1.000 metara udaljenosti. Doduše, poklekne i ona ponekad, poželi da smrša, ali su periodi njene samouvjerenosti duži i češći.

Kada su u pitanju njene grudi, na njima se ne primijećuje neko značajnije "spuštanje" i "opuštanje".

Iako se naravno, njeno tijelo sa godinama promijenilo, lijepa Britanka koja uvijek otvoreno priča o svom izgledu (i ranije se "žaila" na kilograme) nema razloga za brigu. Vrijeme ju je samo učinilo još zanosnijom.

U intervjuu je Keli, inače, istakla da je sa 20 godine smatrala da izgleda besprijekorno, ali da je već tada znala da "neće uvijek tako izgledati".

"Kada ostarite, osjećate se prijatno u svojoj koži. Shvatite da to kako izgledate i nije toliko bitno. Dođete u godine kada kažete: "Ovo sam ja, sa borama i spuštenim grudima i svime ostalim".

Keli koja se bavila i glumom, danas je najviše posvećena manekenstvu, a u intervjuu se dotakla i trogodišnje veze sa Džeremijem Parizijem, koji je porijeklom Italijan.

Otkako je u vezi sa njim, poznata Britanka dosta vremena provodi sa njegovom porodicom, u njegovoj rodnoj zemlji i jede ogromne količine paste.

"Dosta sam se ugojila otkako sam sa njim. I znate šta. Obožavam to. Nije tu samo u pitanju ućživanje u hrani. U našoj vezi postoji mnogo ljubavi, i ljubavi prema našim porodicama. Zajedno svi sjedimo i jedemo, to je veoma italijanski, i smatram da se to i te kako odražava na moju figuru", dodala je Keli.

A omiljena pasta "učinila još zanosnijom"? Vidi se na slikama da su njene grudi znatno porasle, pa da se nadamo da Keli, kao brojne njene koleginice iz svjetskog šou-biznisa, nije potražila pomoć estetskog hirurga, ni za povećanje ni za podizanje.

NAUČNICI TVRDE : Ova žena ima najsavršenije tijelo na svijetu, čekajte da vidite ostale fotografije

Novo