ČEKAJ, ŠTA? OVO SE JOŠ NIJE DESILO ZVEZDAMA GRANDA: Kad je takmičarka IZGOVORILA OVO SVI SU ZANIJEMILI, a evo šta je uradila Karleuša!

Show
ČEKAJ, ŠTA? OVO SE JOŠ NIJE DESILO ZVEZDAMA GRANDA: Kad je takmičarka IZGOVORILA OVO SVI SU ZANIJEMILI, a evo šta je uradila Karleuša!
.

Pravila postoje da bi se kršila, kažu mnogi, a emisija "Zvezda Granda" od sinoć potvrdila je ovu krilaticu.

Naime, nastup 24-godišnje Beograđanke Tijane Tine Stoić prekinut je na sredini prve pjesme panik-tasterom, koji postoji kako bi članovi žirija imali mogućnost da odluče koje kandidate će slušati do kraja, a koje ne.

SREĆA U DOMU ANE SEVIĆ, DARKO U BOLNICI, A ONA JE OBJAVILA OVO: Njena utjeha! (FOTO)

Ipak, budući da je izrazila nezadovoljstvo zbog toga kako je izvela prvu pjesmu, Saša Popović je odlučio da joj dopusti da otpjeva i drugu, čemu su se pojedini članovi žirija protivili, te se zbog toga neko vrijeme vodila diskusija.

Kada je, međutim, odlučeno da će Tijana ponovo nastupiti, začuo se komentar da ipak ne bi trebalo da se ponovo nađe na sceni, zbog čega je Stoićeva rekla:

- Nemojte da se zaj*bavamo!

To je izazvalo smijeh među članovima žirija, ali i u cijelom studiju, a po završenoj izvedbi Stojine pjesme, Jelena Karleuša je donijela odluku da želi temperamentnu takmičarku u svom timu.

OVAJ DETALJ NA KONCERTU MAYE BEROVIĆ RIJETKO JE KO PRIMIJETIO: Ovo se nikad nije desilo na DOMAĆOJ SCENI! (FOTO)

Novo