Izaberite jednu od HIT destinacija za Dan državnosti - Turistička agencija Kantić Touristik Vas vodi u Budimpeštu, Atinu i Istanbul!

Kiosk
Izaberite jednu od HIT destinacija za Dan državnosti - Turistička agencija Kantić Touristik Vas vodi u Budimpeštu, Atinu i Istanbul!
-

KANTIĆ TOURISTIK DOO Tešanj  bavi se prevozom putnika u međunarodnom saobraćaju više 30 godina i jedna smo među vodećim firmama u Bosni i Hercegovini za redovni međunarodni autobusni prevoz putnika za Njemačku, Švicarsku, Austriju Hrvatsku...

Našim dugogodišnjim radom i iskustvom u ovom poslu stekli smo i odgovarajući renome te zadobili povjerenje i naklonost putnika da sigurno i udobno putuju.

Misija nam je da vršimo  prevoz pružanjem putniku visoke kvalitetne, sigurne, pouzdane   ekonomski  i ekološki prihvatljive usluge  kako u  međunarodnom prevozu tako i u  unutrašnjem prevozu, te gradsko-prigradskom prevozu savremenim mobilnim kapacitetima.

Vizija nam je usmjerena na masovan, kvalitetan, siguran autobusni prevoz putnika, u skladu s tržišnim načelima, a na zadovoljstvo svih korisnika prevozne usluge i radnika.

Pođite na neko od zagarantovanih putovanja za Dan državnosti!

Atina je drevna kolijevka najveće svjetske civilizacije i prestonica sunčane Grčke. Nemoguće je u svijetu pronaći grad koji je bar djelimično nalik na nju. Doživila je procvat još pre dva i po milenijuma a njeno porijeklo, okruženo legendama, je izgubljeno u neponovljivosti vremena. U njoj su harmonično spojeni prošlost i sadašnjost u nevjerovatnu cjelinu. Simbol grada i njen istinski dragulj je veličanstveni Akropolj. Atina je i rodno mjesto demokratije koja je promovisana baš na brdu Areopag.

Šest dana - tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* uz obezbjeđen prevoz modernim autobusima Kantić Touristika po cijeni od 259 KM!

 

Budimpešta je glavni i najmnogoljudniji grad Mađarske. Osim toga, glavni je politički, industrijski, trgovački i saobraćajni centar države. Prema popisu stanovništva iz 2011. godine, Budimpešta je imala 1.740.000 stanovnika što je manje u odnosu na 1989. godine kada je broj stanovnika dostigao maksimalni broj od 2,1 miliona.Budimpeštansko metropolitansko područje je dom za 3,3 miliona ljudi. 17. novembra 1873. godine, Budimpešta je postala jedan grad koji zauzima obje obale spajanjem Budima i Obude sa jedne strane sa Peštom na lijevoj (istočnoj) strani Dunava.

Tri dana - jedno noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* uz obezbjeđen prevoz modernim autobusima Kantić Touristika po cijeni od 89 KM po osobi!

 

ISTANBUL (Carigrad, Stambol ili Stambul), grad smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja je prijestonica tri velika carstava -rimskog (330.-395.), bizantskog (395.-1453.) i otomanskog (1453.-1923.). Nakon osnivanja moderne Republike Turske, Ankara je proglašena glavnim gradom Turske. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i privredno središte. Grad je izabran za Europski glavni grad kulture za 2010. godinu  Istanbul broji  oko  14  miliona stanovnika i nalazi se na dva kontinenta u Europi i Aziji.

Šest dana - tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* uz obezbjeđen prevoz modernim autobusima Kantić Touristika po cijeni od 209 KM!

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Novo