Posjetite Trogir i boravite u luksuznom hotelu Brown Beach & Spa!

Kiosk
Posjetite Trogir i boravite u luksuznom hotelu Brown Beach & Spa!
-

Trogir je proglašen najljepšim gradom – otokom na svijetu na top listi National Geographica. Zadivljujuća priroda i opušteni ritam života, ova prelijepa jadranska utvrda bi mogla predstavljati savršen hrvatski mikro-svemir. Stari grad pod zaštitom UNESCO-a, njegove uske ulice i trgovi prepuni zbivanja osvojit će Vas u trenu.

Trogir je  pravo mjesto za opuštanje i  uživanje  u prekrasnim pogledima te stjecanju novih iskustava.

 

Hotel Brown Beach house nalazi se u Trogiru, a nudi bazen s terasom za sunčanje smješten tik uz more, smještaj u kojem je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca, restoran i bar uz bazen. U sklopu objekta dostupni su besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Klimatizirane sobe sadrže prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, minibar i sef, a iz pojedinih se soba pruža pogled na more ili grad. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, ogrtačima i papučama.
Hotel obuhvaća teretanu i spa centar. Svi gosti hotela ostvaruju besplatni pristup teretani, dok su razne aktivnosti spa centra, uključujući hamam, finsku saunu i prostor za opuštanje dostupni uz nadoplatu.

Recepcija objekta otvorena je 24 sata dnevno. Tretmani masaže i ležaljke u sjeni suncobrana na raspolaganju su uz nadoplatu.

Dizajnerski hotel Brown Beach House nalazi se na 800 metara od katedrale svetog Lovre i 1 km od autobusnog kolodvora u Trogiru. UNESCO-m zaštićena starogradska jezgra Trogira udaljena je 2,3 km od dizajnerskog hotela Brown Beach House.
Zračna luka Split smještena je 5,5 km od dizajnerskog hotela Brown Beach House. Usluga prijevoza iz/do zračne luke dostupna je na zahtjev i uz nadoplatu. 

 

 

Platite samo 387 KM dva noćenja za dvije osobe sa polupansionom u hotelu Brown Beach & Spa

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Novo