Bartomeu se obratio i potpuno razočarao navijače: GORE VIJESTI nisu mogle doći sada!

Kiosk
Bartomeu se obratio i potpuno razočarao navijače: GORE VIJESTI nisu mogle doći sada!
.

Nakon što su španski mediji prenijeli kako Neymar želi natrag u Barcelonu, a i sam igrač je otputovao tamo kako bi se družio s bivšim saigračima, činilo se kako je prelazak nazad - lako moguć.

Loading...

Barcelona ga je navodno također htjela, no sada predsjednik katalonskog kluba Josep Maria Bartomeu insistira kako klub nema namjeru vraćati Neymara. Brazilska zvijezda Barcelonu je napustila za nevjerojatnih 222 miliona eura, a klub ga sada ne želi nazad!

Loading...

"Neymar? Otišao je i ne planiramo ga vraćati", rekao je Bertomeu za Catalunya Radio.

"Ne planiramo potpisati nikog u januaru osim ako treneri to ne zatraže unaprijed", zaključio je Bertomeu te se složio s dopredsjednikom kluba Jordijem Cardonerom koji je ranije rekao kako su te špekulacije o njegovom povratku - netačne.

Mnogi smatraju da su sada Realu širom otvorena vrata da ostvari veliku želju Florentina Pereza - dovede brzonogog napadača na "Santiago Bernabeu". 

Najbolji fudbaler Barcelone Lionel Messi doživio je frakturu radijalne kosti desne ruke zbog čega će van terena biti tri sedmice. To je ponovo pokrenulo priče koliko će katalonski tim biti drugačiji bez njega.

"Zabrinuti smo zbog Leove povrede jer će propustiti važne mečeve protiv Reala i Interea. Ipak, nije prvi put da se ovo dešava, a do sada smo uvek uspjevali da se izvučemo. Motivisani smo. Pričao sam s Messijem, dobro je i za nekoliko sedmica će ponovo biti na terenu", kazao je Bartomeu i dodao:

"S Valverdeom, koji je vrlo inteligentan, nastavićemo raditi dalje i siguran sam ostati na vrhu."

(Novi.ba)

Novo