Obradujte svoje ruke i priuštite sebi savršeno njegovane nokte u Beauty Studiju Moreno!

Kiosk
Obradujte svoje ruke i priuštite sebi savršeno njegovane nokte u Beauty Studiju Moreno!
-

Priroda je dala svoje, na Vama je samo da budete njegovani i lijepi. Bilo da je ljeto ili zima naše ruke i stopala mnogo govore o nama. Novootvoreni kozmetički salon Beauty Salon Moreno pun je pozitivne i ugodne atmosfere, ljubaznog i prije svega profesionalnog osoblja a još se nalazi u centru grada. 
Posjetite Beauty Studio Moreno jednom i zasigurno ćete mu se uvijek vraćati!
Vaši nokti su nekada pokazivali sve Vaše osobine, bili su sređeni, slatki i damski. Danas su oni tek blijeda kopija onog što su neka bili. Povratite im staru slavu ovom ponudom. 

 

 

Mnogi muškarci izjavljuju kako na ženama često najprije primjećuju baš ruke. Ruke su pored očiju, usana i dekoltea najčešći adut zavođenja. 

Žene s lijepim i njegovanim rukama, te sa zavodljivim pokretima ruku, imaju poseban šarm i eleganciju. 
U ovom kozmetičkom salonu trude se da svaki Vaš posjet bude pravi doživljaj, zato Vam ljubazno i profesionalno osoblje nudi i veliki broj drugih usluga.
 

 

Platite samo 21 KM nadogradnju noktiju + gel u boji i prepustite se profesionalcima!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Novo