BACITE JE ODMAH U SMEĆE: Ova odjeća može uništiti čak i savršeni oblik tijela

Moda i ljepota
BACITE JE ODMAH U SMEĆE: Ova odjeća može uništiti čak i savršeni oblik tijela
.

Psiholozi su sigurni da naša slika utječe na naše raspoloženje i povjerenje. Ljudi oko nas također nas sude prema našoj odjeći. Ali ponekad čak i poznati koji imaju velike stiliste ne izgledaju prekrasno.

U ovom smo članku prikupili savjeti koji će vam pomoći da izgledate tanko i elegantno.

Mi će vam reći koju odjeću biste trebali izbjegavati noseći uvijek izgledati veličanstveno.

8. Obrezane hlače

 

Kratke hlače danas su vrlo popularne. I tdebele i mršave djevojke ih vole ih. Ali ako ste kratki, odrezane hlače učinit će vam da izgledate još kraće.

Što uraditi?
Ako ćete puno hodati, bolje je nositi hlače s regularnom dužinom. Ako morate izgledati stilski, možda ćete htjeti odabrati izdužene hlače - produljit će vaše tijelo s vizualnog stajališta.

7. Asimetrični rubovi na haljinama i suknjama

 

Najpopularnija varijanta je kada je haljina ili suknja kraća na prednjoj strani. Ova suknja se ne smatra "opasnim" jer privlači pozornost na noge. Ali to zapravo nije istina. Haljine i suknje s asimetričnim rubom čine noge kraćim izgledom, odsiječe oblik vašeg tijela.

Što uraditi?
Preporučujemo djevojke prosječne visine kako bi izbjegli taj stil. Side split suknje i haljine izgledat će bolje. Ali nemojte zaboraviti da razdvajanje ne bi trebalo biti previsoko i trebalo bi vam omogućiti sjedenje i hodanje bez ikakve nelagode.

6. Haljine za bebe

 

Ovaj stil je super za 12-godišnje djevojke, ali ne i za žene. Odrezali su noge i učinili da naše tijelo izgleda punije, šire i nerazmjerno. Osim toga, ove haljine naglašavaju činjenicu da žena pokušava izgledati mlađe nego što ona zapravo jest.

Što uraditi?
Izaberite uske i kraće haljine: učinit će vam da vam noge izgledaju dulje. Ako ste visoki, trebali biste nositi dugu haljinu - to će istaknuti ljepotu kukova i struka.

5. Bluze i haljine

 

Ovaj stil ističe vaš struk.

Što uraditi?
Ako želite naglasiti struk, odaberite lijep pojas. Ako želite sakriti trbuh, isprobajte suknju visokog struka: učinit će vaš struk slabijom i sakriti sve svoje nedostatke.

4. Kapute

 

Ovaj stil čini žene punim i kraćim (pogotovo ako nosiš kratki kaput.) U većini slučajeva, način na koji će izgledati ovisi o tkanini (bilo da je mekana ili tvrda).

Što uraditi?
Izaberite ovaj stil s oprezom. Ako i dalje želite kape, izaberite srednju dlaku od meke tkanine.

3. Haljine

 

Iako su ti stilovi osmišljeni kako bi sakrili nedostatke tijela, mršave djevojke izgledaju stvarno nespretno i nabrekle u njima. Oni također mogu napraviti pune figurice žene izgledaju još veće.

Što uraditi?
Ako se odlučite nositi haljinu s džemperom, možete upotrijebiti pojas koji će istaknuti vaš struk i učiniti vašim grudima veći izgled.

2. Rolka

 

Majica je osnovni komad odjeće koji također otkriva puno problema ako ne znate kako ga nositi. Majica može skratiti vrat i istaknuti čak i sitne nesavršenosti tijela.

Što uraditi?
Nemojte nositi majicus 3/4 rukavca. Da biste naglasili svoj struk, mogli biste staviti majicu u suknju ili hlače. Da biste sakrili višak težine, odaberite hlačice u hladnim bojama.

1. A-line haljine

 

Ovaj stil čini sve djevojčice da izgledaju punije. Ako je tkanina previše tvrda i teška, slika će biti još neugodnija.

Što uraditi?
Pokažite svoj lijepi oblik tijela pomoću uske haljine. Čak će i djevojke sa satnim figurama izgledati lijepo u ovim vrstama haljina jer skrivaju sve nedostatke (na primjer, trbuh koji nije ravno). Mršavke se savjetuje odabrati haljine s punijim suknjom koja može naglasiti njihov struk.

Koje stavke ruše žensko tijelo? Što misliš? Podijelite s nama u komentarima.

ISKUSNE DOMAĆICE OTKRILE: Evo kako se kuha NAJBOLJE SLATKO OD DUNJA po receptu naših nena (FOTO)

Novo