Torta od sira s čokoladom

Kuharica
Torta od sira s čokoladom
Dolcela Cheesecake mješavina je za pripremu torte sa sirom. Svjetski poznata slastica poznatog imena, idealna je za pripremu u ljetnim mjesecima zato što se priprema bez pečenja.

Dolcela Cheesecake mješavina je za pripremu torte sa sirom. Svjetski poznata slastica poznatog imena, idealna je za pripremu u ljetnim mjesecima zato što se priprema bez pečenja.

Sastojci

  • 1 Cheesecake Dolcela (Mješavina za pripremu torte sa sirom)
  • 3 žlice mlijeka
  • 60 g maslaca
  • 50 - 70 g krupno sjeckanih oraha
  • 200 g čokolade za kuhanje

Za kremu:

  • 300 g svježeg sira
  • 350 ml mlijeka
  • čokoladni ostrušci za ukrašavanje

Priprema

  1. Mješavini za podlogu dodajte 50 – 70 g krupno nasjeckanih oraha te pripremite prema uputi na ambalaži.
  2. Podlogu za kolače stavite u hladnjak na 20 minuta.
  3. Za to vrijeme pripremite kremu prema uputi na ambalaži.
  4. Polovinu kreme stavite na podlogu.
  5. U preostalu kremu lagano umiješajte 200 g otopljene čokolade za kuhanje.
  6. Čokoladnu kremu premažite preko bijele kreme i ohladite u hladnjaku najmanje 2 sata.

Posluživanje
Ohlađenu kremu pospite čokoladnim ostrušcima i poslužite.

Izvor: coolinarika.com

Novo