JE LI MU OVO TREBALO? Leo Messi nam otkrio drugo, neočekivano lice

Kiosk
JE LI MU OVO TREBALO? Leo Messi nam otkrio drugo, neočekivano lice
.

Barcelona je sinoć samo remizirali 2:2 protiv Girone na "Nou Campu", pa su prvaci sada poravnati na vrhu s Real Madridom. Barca je bila bolja, nametnula svoj ritam od početka, povela u 20. minuti preko Lea Messija, a onda je uslijedio šok.

Stoper Lenget, koji je ovog ljeta stigao iz Seville, dobio je crveni karton. Upravo je ovo predmet velike polemike u Španiji - jedni tvrde da je Lenglet s pravom isključen, dok drugi smatraju da je direktan crveni karton preoštra sankcija za Francuza. Dogodilo se to u 35. minuti, a na kraju je Barca s igračem manje spašavala i bod.

Loading...

Bilo kako bilo, od tog trenutka gosti su krenuli da igraju sve bolje, u jednom trenutku čak i poveli, ali je Pique spretno donio bod svom timu. Kapiten Barse Leo Messi postigao je prvi pogodak, ali je bio vidno nezadovoljan nakon meča.

Toliko da nije želio da se pozdravi sa sudijom Manzanom na kraju utakmice. To naravno nije moglo proći nezapaženo... Inače, Argentinac je na sinoćnjem meču imao šest šuteva, dao pogodak i uzdrmao prečku, odigrao 70 pasova (84% tačnih), uzeo šest od osam duela, te imao četiri uspješna driblinga.

(Novi.ba)

Novo