Kad su vidjeli šta je obukla Melania Trump svi su se UHVATILI ZA GLAVU: Je li moguće da se je pojavila u OVOME?! (FOTO)

Kiosk
Kad su vidjeli šta je obukla Melania Trump svi su se UHVATILI ZA GLAVU: Je li moguće da se je pojavila u OVOME?! (FOTO)
.

Melania Trump, prva dama Amerike, poznata je kao ljubiteljica mode i skupih dizajnerskih komada.

Ipak, na prijemu poljskog predsjednika Andrzeja Dude i njegove supruge Agate Kornhauser-Duda u Bijeloj kući, Melania je potpuno promašila godišnje doba izborom debelog zimskog kaputa iako je temperatura u Washingtonu bila gotovo 30 Celzijevih stupnjeva.

Cijena Guccievog vunenog bijelog kaputa s plavim detaljima na ovratniku je 4000 dolara, što je više od više od 6.000 KM.

RAZOTKRIVENA TAJNA MELANIE TRUMP: Procurile su ove fotografije i sada je SVE JASNO!

Najnovija knjiga o Donaldu Trumpu, 'Fear: Trump in the White House', Boba Woodwarda, navodno donosi neke dosad nepoznate podatke i činjenice, a puno prostora posvećeno je i braku američkog predsjednika i prve dame.

Prema pisanju stranih medija, koji su unaprijed dobili svoj primjerak knjige, i istoj Woodward tvrdi kako su američki predsjednik i njegova supruga Melania Trump još uvijek itekako zaljubljeni, no jednostavno žive odvojene živote.

'Večeraju zajedno, često provode vrijeme zajedno, no ne upliću se jedno drugome u živote. Melanijina primarna briga ona je oko njihovog sina Barrona', tvrdi on. 

"Svi oni koji su imali priliku putovati s Trumpovima mogli su vidjeti da među njima još uvijek postoje strasti, unatoč nagađanjima medija kako postoje problemi u njihovu braku', napisao je Bob Woodward. 

Ove tvrdnje su sve iznenadile, jer danima se nagađa da je njihovom odnosu došao kraj.

 VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, MELANIA UGRADILA SILIKONE: Kad su je vidjeli jučer, MUŠKARCI SU OSTALI BEZ DAHA (FOTO)

 

Novo