Neka vaše malene princeze zablistaju u punom sjaju dok se igraju sa igračkom set šminka koju možete kupiti na kioscima iNovina!

Kiosk
Neka vaše malene princeze zablistaju u punom sjaju dok se igraju sa igračkom set šminka koju možete kupiti na kioscima iNovina!
-

Vodeći maloprodajni lanac kioska u našoj zemlji iNovine, na više od 550 prodajnih lokacija želi biti prvi i najbolji izbor kupovine. iNovine nude ponude po sniženim cijenama. Pratite akcije na kioscima iNovina i uživajte u najboljoj kupovini koju Vam garantuju.

Kiosci iNovina na jednom mjestu nude veliki izbor različitih proizvoda i usluga. Neke od njih su kupovina karata putem sistema kupikartu.ba, karata za gradski i prigradski prevoz, xbon, usluga kliker mjenjačnice, elektronska dopuna svih telecom operatera u BiH, Kafa za van, usluge Lutrije , samo su dio su bogate ponude zbog koje kiosci iNovina uživaju reputaciju "najboljeg prijatelja vaše ulice"

Današnja ponuda iNovina:

Kupite veoma atraktivnu igračku konjića na kioscima iNovina po nevjerovatnoj cijeni od 4,50 KM! 

Igračka ribice će držati vaše mališane zainteresiranim i zabavljati će ih dok vi budete na miru gledali vašu omiljenu emisiju, ili čitali neku od svojih knjiga! Pronađite je na kioscima iNovina za samo 3,50 KM!

Neka vaše malene princeze zablistaju u punom sjaju dok se igraju sa igračkom set šminka koju možete kupiti na kioscima iNovina po hit cijeni od 3,50 KM! 

Savladajte polje sile sa veoma atraktivnom i zanimljivom igračkom Spinner Magnet, te se zabavljajte dok pokušavate da držite lopticu u zraku pomoću magneta. Dostupna na kioscima iNovina po hit cijeni od 6, 00 KM! 

Novo