VIP EGE: Oaza mira, relaksacije i uljepšavanja u srcu Sarajeva!

Kiosk
VIP EGE: Oaza mira, relaksacije i uljepšavanja u srcu Sarajeva!
-

Izgledajte i osjećajte se sjajno - posvetite svojoj kosi njegu kakvu zaslužuje kako bi ona u svakoj prilici bila jedan od Vaših aduta. Kako bismo Vam olakšali put do istinski lijepe kose i frizure, ovog puta predlažemo salon Vip EGE. Priuštite sebi nov i zanosan izgled. Prekrasna i zdrava kosa zahvaljujući super paketu frizerskog salona VIP EGE!
Vaučer u ruke i nakon posla ili šetnje gradom uživajte u prekrasnoj frizuri i ljubaznom osoblju!

Preporučujemo Vam da Vašu kosu prepustite rukama profesionalaca i uživate u jedinstvenom tretmanu - pranje, šišanje i feniranje po akcijskoj cijeni samo na CityDeal-u.

Spa centar osmišljen je tako da predstavlja oazu mira i utočište od stresa. Opremljen savremenom opremom i stručnim osobljem koje će vam u svakom momentu biti na raspolaganju kako za konsultacije tako i za različite tretmane.
Posebna ponuda na CityDealu po nevjerovatnoj cijeni za one koji žele boraviti u Sarajevu, a istovremeno uživati, te brinuti o zdravlju.

Ako razmišljate o čišćenju organizma, nemojte zaboraviti saunu! Sauna je jednostavan i ugodan način čišćenja od toksina. Ona daje odlični rezultat ne samo kod detoksikacije organizma. Godinama judi koriste saunu kao zdrav i efikasan način brige o zdravlju.

Dobrobiti saune:
- sauna pomaže da se opustite i riješite stresa,
- čisti i pomlađuje kožu i cijeli organizam,
- poboljšava cirkulaciju krvi,
- efikasna je kod mršavljenja,
- potiče izbacivanje toksina iz tijela,
- poboljšava elastičnost arterija, štiti od visokog tlaka, bolesti srca i krvnih žila
- pomaže kod artritisa, alergija, kožnih bolesti

Salon Vip EGE nudi sve frizerske i kozmetičke usluge. Neke od usluga koje Vam može ponuditi Salon Vip EGE su: šišanje, feniranje, farbanje, pramenovi, minival, depilacija, oblikovanje obrva, farbanje obrva, nadogradnja trepavica, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju, lakiranje i ukrašavanje noktiju, geliranje prirodnih noktiju, šablonsko izljevanje noktiju, masaža, parafinski tretmani, obuka za nadogradnju noktiju.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Novo