Septembarski odmor u Podgori sa CityDealom!

Kiosk
Septembarski odmor u Podgori sa CityDealom!
-

Septembar obavezno iskoristite za posjetu bisera Makarske rivijere - Podgoru. Srce hrvatske obale, srce Dalmacije. Podgora je posebno mjesto na Jadranskoj obali koje morate vidjeti i doživjeti barem jednom u životu.

CityDeal je za vas pripremio popuste kada je u pitanju Medora Auri Beach 4* hotel. Porodični odmor koji se ne propušta! Izaberite između dva noćenja za dvoje ili dva noćenja za četvero i uživajte u polupansionskoj usluzi  vrhunskog hotela, posmatrajući čarobne ljepote Podgore.

Hotel Medora Auri idealna je početna tačka za istraživanje zadivljujuće jadranske obale. S pogledom na modro more nalazi se na samo nekoliko koraka od zlatnih plaža. Svaka obala ima svoje srce, a u središtu hrvatske obale, u samom srcu Dalmacije, nalazi se biser Makarske rivijere. To nekadašnje pitoreskno ribarsko selo danas je zanimljiva turistička destinacija za ljetovanje. Podgora je mnogima od prije poznata, a mnogima tek spremna pokazati svoja neotkrivena prirodna blaga, kulturne i povijesne znamenitosti te ponudu koja se svake godine unapređuje novim sadržajima u želji pružanja što savršenijeg odmora svim svojim posjetiteljima.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Novo