OVOG DOKTORA IZ SRBIJE AMERIKANCI SU PROZVALI NAJLJEPŠIM: Kada vidite slike bit će vam jasno zašto žene LUDE!

Kiosk
OVOG DOKTORA IZ SRBIJE AMERIKANCI SU PROZVALI NAJLJEPŠIM: Kada vidite slike bit će vam jasno zašto žene LUDE!
.

Njegove fotografije žene bacaju u trans. 

Plastični hirurg iz Beograda Vasilije Vujović postao je prava zvijezda nakon što ga je britanski Daily Mail nedavno prozvao najzgodnijim doktorom svijeta. 

Ima 30 godina, a specijalizirao se za  rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, a osim liječničkom titulom žene privlači i izgledom.

Vujović  je popularan u operacijskoj sali, no zbog svog izgleda često se nađe i u problemu. Laskavi komplimenti pristižu mu sa svih strana, a s iskušenjima, kaže Vujević, nije se lako nositi. 

Iako posao kojim se bavi nameće neke standarde kad je u pitanju fizički izgled, ovom markantnom liječniku izgled nije na prvom mjestu kada su u pitanju žene. 

"Volim djevojke koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Ne volim agresivne djevojke. Fizički izgled nije važan. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lijepa meni", izjavio je Vasilije za Daily Mail.

No, na žalost mnogih djevojaka Vujović je sretno oženjen, a već ima i petogodišnjeg sina. 

Vujević je neko vrijeme izbivao s društvenih mreža, a njegov povratak s oduševljenjem su dočekale njegove brojne pratiteljice.

 

 

 

Novo