Jeftiniji odmor sa CityDealom - Proljetni predah potražite na Vlašiću!

Kiosk
Jeftiniji odmor sa CityDealom - Proljetni predah potražite na Vlašiću!
-

U sklad planine Vlašić uvrštena je Pahuljica, a to je hotel koji već svojim izgledom pa i poslovnom orijentacijom samo upotpunjuje postojeće vrijednosti planine. Sve vrijeme, od početka rada do danas promovišemo ljubav prema prirodi, a to je ono što najčešće i dovodi goste u ove bajkovite, a ipak tako stvarne predjele, gdje Pahuljica započinje svoju priču, zbog koje se svi ponovo vraćaju.

CityDeal donosi ponudu iskoristivu samo radnim danima na Vlašiću. Noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje fitnessa i bazena po cijeni od 99 KM.

Vrijeme, godišnje doba, pa čak i kraći boravak, razlog su za trajnu i neraskidivu, gotovo intimnu vezu svakog ponaosob. Takvim ga prije svega čini spoj gotovo nenarušene prirodne jednostavnosti, a ipak ljepote koju je i najvećim novcem nemoguće imitirati, i tu više nego u nečem drugom, reklo bi se, leži "šarm" ove planine.

Vlašić tako vješto, a zahvaljujući turističkim radnicima, prati trendove turističke ponude uvažavajući potrebe savremenog čovjeka, a da pri tom ne naruši prirodan balans. No baš zato, ova planina zlata je vrijedna jer svoje mjesto mogu naći svi: planinari, sportisti, paraglajderi, ribari, ili tek šetači i ljubitelji prirode i čistog, a ovdje visoko vrijednog zraka, pa se s pravom boravak na Vlašiću tretira kao korištenje vazdušne banje.

Zato je to mjesto za zdrave i bolesne, djecu i starce, ali i poslovne ljude i omladinu. Jednako je ugodno tokom cijele godine, ljeti uglavnom uz Ugar, tipičnu planinsku rijeku, a ne ostavlja ravnodušnim niti obilazak Paljenika najvišeg vrha smještenog na 1943 metra. Sva ova ljepota od Travnika, udaljena je 28 kilometara, a povezana uvijek prohodnim putem čak i u najtežim zimskim uslovima, kada je visina snijega često i preko jednog metra.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alha Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš CityDeal.

Novo