SVI SU GA ISMIJAVALI ZBOG IZGLEDA, ALI SADA ŽENAMA ZASTAJE DAH KAD GA VIDE: Na ovo nikako nismo bili spremni (FOTO)

Kiosk
SVI SU GA ISMIJAVALI ZBOG IZGLEDA, ALI SADA ŽENAMA ZASTAJE DAH KAD GA VIDE: Na ovo nikako nismo bili spremni (FOTO)
.

Mnogima se ne dopada njihov odraz u ogledalu, ali malo ko se odlučuje da nešto poduzme po tom pitanju.

U nastavku pogledajte ove nevjerovatne transformacije ljudi koji su odlučili da porade na svom izgledu,  a sada pršte od samopouzdanja.

45 kilograma manje

Nakon 2 godine i 3 mjeseca vježbanja

“Roditelji su mi se razveli i dugo sam živio sa bakom, okružen ženama. To je loše uticalo na moj karakter, a u školi su me maltretirali. Bio sam debel. Zatim sam se preselio i upisao na koledž. Plašeći se da opet ne postanem predmet podsmeha, svojski sam se trudio da održavam kontakte sa svima i da budem dio kolektiva. Stekao sam prave prijatelje, uz čiju pomoć sam počeo da vodim aktivniji život i uspeo da oslabim. Sada mogu da komuniciram sa svima", piše "Uspesnazena".

Promjena nakon 4 godine

Slika kad je imao 19 i 21 godinu

“Bila sam u depresiji zbog svog izgleda, naprosto mi se nije živjelo. Odlučila sam da sve promijenim i počela da mršam. Sada stalno trčim, gdje god da sam, mada to nervira mog dečka. Osjećam se odlično i volim život!”

Šta promjena frizure učini

"Imala sam 27 kg, a sada imam 40 i nastavljam da radim na svom tijelu. Mnogo puta sam pokušavala da u bolnici povratim normalnu težinu, ali svaki put sam se vraćala na isto. Onda sam odlučila da stvarno želim da se izliječim i sama sam se pozabavila svojim zdravljem. Osim toga što sam dobila na težini, sada mogu da izdržim cijelo radno vrijeme, počela da živim samostalno i konačno postala zaista odrasla!”

Promjena nakon 3 godine vježbanja

Prije i poslije (3 godine)

Promjena za četiri godine

“Počeo sam da čitam, mnogo i stalno. Tako je započeo moj emotivni i psihološki preobražaj. Što se tiče izgleda, rano sam počeo da ćelavim. Za većinu momaka je to razlog za brigu, ali za godinu dana u vojsci navikao sam na svoju ćelavost. Kad sam se vratio kući, počeo sam da brijem glavu i pustio bradu. Tako sam metodom pokušaja i grešaka pronašao varijantu koja mi najviše odgovara.”

Sada je zadovoljna svojim izgledom

Nekad i sad

Konačno je shvatio šta McDonald's radi njegovom tijelu

Promjena nakon samo 15 mjeseci

Smršao 45 kilograma

Razlika samo četiri godine

Ove dvije slike dijeli 25 mjeseci

“Do nedavno sam imao 148 kg, a onda sam čvrsto riješio da smanjim težinu. Već prvog dana sam izbacio hljeb i šećer u svim oblicima, a sljedećeg uplatio tri mjeseca teretane i kategorički odustao od alkohola (nažalost, opet sam povremeno počeo da pijem). U augustu sam imao 100 kg (na fotografiji). Sada se održavam u tim granicama i vrlo sam zadovoljan, ali u glavi mi se pojavila nova misao – 85 kg. Krenuo sam ka tom cilju! Svima želim uspjeh u sličnim poduhvatima.”

Između ove dvije fotografije proteklo je 20 mjeseci

Nekad i sad

“Sada imam 25 godina, izgubio sam 54 kg i razvio mišiće.”

Promjena vrijedna divljenja

 

 

 

 

 

Novo