ŽELI IZGLEDATI KAO ZMAJ: Potrošio skoro 100.000 KM na operacije, više ne liči na čovjeka (FOTO)

Kiosk
ŽELI IZGLEDATI KAO ZMAJ: Potrošio skoro 100.000 KM na operacije, više ne liči na čovjeka (FOTO)
.

Eva Timat Medusa potrošila je skoro 100.000 KM na razne plastične operacije kako bi što više ličila na zmaja.

Loading...

Čak je ugradila i osam rogova u čelo, tetovirala zmajske ljuske i razrezala jezik.

Eva je prije 10 godina bila muškarac pod imenom Richard Hernandez i bila radila kao potpredsjednik u jednoj od najvećih američkih banki. 1997 dijagnosticiran joj je HIV i to joj je u potpunosti promijenilo odnos prema životu. Zaključila je da "ne namjerava umrijeti kao čovjek", piše Daily Mail.

Tada je odlučila da je vrijeme za promjenu i počela svoju preobrazbu. Prvo je tetovirala po tijelu zmijske ljuske, a onda promijenila oblik nosa, uklonila uši i trajno obojila bjeloočnice u zeleno.

"Moja transformacija je najveće putovanje u mom životu. Postoje duboki razlozi iz kojih to radim i duboka značenja iza toga. Imam dvije majke. Jedna je moja biološka majka, a moje drugo rođenje su uzrokovali moji reptilski roditelji, zmije čegrtuše", ispričala je Eva za The Wizard of Odd TV, prenosi "Index.hr".

"Nisam htjela umrijeti kao čovjek. Koliko god ima dobroga u ljudima, u usporedbi s drugim vrstama puni smo mržnje i destrukcije. Odlučila sam da je vrijeme za promjenu u mom životu i poželjela sličiti nečemu manje ljudskom", tvrdi ona.

Dodala je da je 53 godine svog života provela kao homoseksualni muškarac, a danas se deklarira kao transrodna žena.

"Postoji mnogo zabluda vezanih za promjenu spola, no promjena vrste ide i korak dalje. Ne smatram se više samo čovjekom, nego čovjekom-reptilom. Moja najveća želja je nastaviti mijenjati svoje tijelo dok moja transformacija ne bude potpuna. To je razlog zbog kojeg ustajem svako jutro", zaključila je ona.  

Novo