HTJELI SU NAPRAVITI SAVRŠENU FOTOGRAFIJU SA BRAČNOG PUTOVANJA: Ono što je uslijedilo srušilo je njihove planove! (VIDEO)

Kiosk
HTJELI SU NAPRAVITI SAVRŠENU FOTOGRAFIJU SA BRAČNOG PUTOVANJA: Ono što je uslijedilo srušilo je njihove planove! (VIDEO)
.

Svi žele savršen odmor i predivne fotografije sa njega, naročito kada je u pitanju medeni mjesec. Međutim, Merilajz Drejer iz Lesteršira, Engleska, je samo trenutak nakon što je dobila svoju savršenu fotografiju sa stena na plaži Hermanus u Južnoj Africi, slomila nogu. Na slici je pozirala sa svojim mužem Rajanom, a njena sestra Gerda je bila fotograf.
 

Novopečeni bračni par Drejer oborio je ogroman talas, a Merilajzina noga se zaglavila između dvije stene. Suprug, koji je na sreću ostao nepovrijeđen, pomogao joj je da izvuče nogu.

"Talas je bio zaista jak, sjedili smo na stijenama namještajući se za fotografiju i već sljedećeg trenutka smo se našli pod vodom. Bio smo potpuno dezorjentisan, nisam znao ni gde je gore, ni kako da ustanem. Nekako sam ustao, ali sam se u tom trenutku užasnuo jer sam vidio da Merilajz nije. Ugledao sam je, nije mogla da ustane, samo je držala zglob. Najjači talas je, srećom, bio prošao. Uz pomoć njene sestre i prijatelja odnijeli smo Merilajz sa plaže u bolnicu", ispričao je Rajan.
 

Mladina lijeva noga je bila polomljena na dva mjesta, pa je u nju ugrađena titanijumska ploča i dvanaest šrafova.

Ipak, ovaj par kaže da ih ništa neće odvojiti od daljih putovanja, pa već planiraju Australiju kao sljedeću destinaciju. Prije Afrike obišli su Aziju, a o svom bračnom putovanju oko svijeta pišu i blog.

Loading...

(zena.blic.rs)

Novo