Imate psa, a volite čisto i uredno auto? Uz CityDeal proizvode, sa vašim ljubimcem možete ići na putovanja sa osmijehom!

Kiosk
Imate psa, a volite čisto i uredno auto? Uz CityDeal proizvode, sa vašim ljubimcem možete ići na putovanja sa osmijehom!
-

Kako su se dosadašnji proizvodi kompanije CityDeal pokazali interesantnim na bh. tržištu, kompanija je nastavila sa radom i novitetima. Proizvodi su namjenjeni svim uzrastima i potrebama koje možete pogledati na web portalu: www.citydeal.ba i kupiti ih putem vaučera, po sniženoj cijeni. 

Svaki proizvod ima svoju posebnost, ali mi vam i ovoga puta predstavljamo četiri proizvoda koja su itekako korisna.

Nezamjenjiv dodatak za bilo koje pseće kućanstvo je zaštitna deka za automobil. Ona štiti sjedala i prtljažnik od prljavštine, vlage i životinjske dlake. Ne bi se trebali odreći ove opreme za pse, jer će vam olakšati život. Izrađena je od poliestera i jednostavno više nikada ne dopustite da idete negdje bez vašeg psa.

Vaša putovanja će postati vrlo zanimljiva sa držačem tableta za automobil. Savršen je, jer se može jednostavno namjestiti na naslone za glavu prednjih sjedala i učiniti tako duga putovanja podnošljivijima, posebno onim najmlađima i to sve za samo 23 KM!

Veliki problem današnjice je previše stvari, a premalo mjesta za njihovo držanje i skladištenje. Zaboravite pretrpane ormare iz kojih ispadaju mnogobrojne stvari kao i stvari koje vam stvaraju nered po kući, a samim tim vas čine nervoznima. Vreća za vakumiranje odjeće je odlično rješenje da se vaša odjeća sačuva od prašine i vlage, a možete je kupiti po odličnoj cijeni od 18 KM.

Umorni ste i pod stresom? Oblozi za opuštanje su savršen izbor za vas! Kupite ekskluzivni spa set (jastuk i oblozi za opuštanje) po cijeni od 46 KM i priuštite sebi mirno poslijepodne nakon što dođete sa posla.

 

 

Novo