Učinite Vaše kuhanje ugodnim, zabavnim i kreativnim, uz CityDeal SET proizvoda!

Kiosk
Učinite Vaše kuhanje ugodnim, zabavnim i kreativnim, uz CityDeal SET proizvoda!
-

Kompanija CityDeal je, kao što smo već najavili, u svoju prodaju uvela NOVITETE. Proizvodi za sve uzraste, spolove, poslove, potrebe.. Sve na jednom mjestu! 

Ovoga puta Vam predstavljamo praktičan, multifunkcionalan i zanimljiv asortiman proizvoda za domaćinstvo. Neka Vaša jela budu gotova začas, a neka Vam čišćenje više ne predstavlja noćne more. U nastavku pogledajte šta Vam donosimo danas, a više proizvoda možete pronaći na www.citydeal.ba 

Koristan i praktičan multifunkcionalni kuhinjski pribor koji ćete zavoljeti na prvi pogled. Posuda za brzu pripremu salate za rezanje po jedinstvenoj cijeni od 18 KM! Brzo, lako i jednostavno! 

Dajte svojoj kuhinji dašak zabave i kreativnosti uz keramički set noževa, koji mogu biti Vaši po jedinstvenoj cijeni od  25 KM!

Učinite svoje kuhanje ugodnim sa originalnim setom keramičkih noževa od 6 komada, po cijeni 44 KM.

Neka Vaš izbor bude 5 u 1 komplet, koji ćete zavoljeti na prvi pogled, a olakšati će Vam pri kuhanju (daska za sjeckanje, makaze, rezač i 2 noža).

Porezati se možete dok režete povrće ili voće. Iako takve "rane" nisu ozbiljna prijetnja zdravlju, krvarenje i peckanje može stvoriti neugodnosti. Uzevši u obzir kako našoj koži prilikom prirodnog procesa cijeljenja ponekad treba i dodatna pomoć u obliku lokalnih preparata, donosimo Vam proizvod koji ćete sigurno koristiti svaki dan i olakšati sebi rezanje i spriješiti eventualnu povredu!

Štitnik za prste prilikom rezanja prehrambenih proizvoda možete kupiti po odličnoj cijeni od 21 KM!

Čišćenje kuće ponekad je prava noćna mora, jer sredstvo koje ste skupo platili jednostavno nije djelotvorno i koliko god ribali, mrlje nikako da nestanu. Sada postoji djelotvornije rješenje kako da očistite sve površine, pa čak i one sa kojima ste se već pomirili da im nema spasa! 

Rukavice za čišćenje sa četkicom će vam skratiti muke prilikom čišćenja Vašeg doma!

 

 

Novo