ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA, RODITELJI SU JOJ MILIONERI: Ima 18 godina, džeparac od 5.600 eura, ALI NIJE ZAČETA KAO OSTALA DJECA (FOTO)

Kiosk
ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA, RODITELJI SU JOJ MILIONERI: Ima 18 godina, džeparac od 5.600 eura, ALI NIJE ZAČETA KAO OSTALA DJECA (FOTO)
.

Safron Drevit-Barlov (18) nije obična tinejdžerka, a na osnovu njenog života bi se mogao snimiti film.

Ona je postala slavna odmah po rođenju, jer su ona i njen brat blizanac postali prva djeca koja su zvanično imala dva oca, ali ne i majku.

Njeni očevi Bari i Toni Drevit-Barlov su prvi gej muškarci u Velikoj Britaniji koji su dobili potomke preko suragat majke.

Safron i Aspen su začeti pomoću jajnih ćelija žene po imenu Trejsi Mekune, a trudnoću je iznijela žena po imenu Rosalind Belani.

Tako je Bari otac jednog djeteta, dok je Toni otac drugog. Poslije su dobili još trojicu sinova.

Budući da je Safron njihova jedina kćerka, ne čudi što je obasipaju poklonima i dozvoljavaju da nemilice troši novac.

Prošlog mjeseca proslavila je svoj 18. rođendan, te je tom prilikom odlučila da svima predstavi svoj luksuzan način života.

- Znam da imam nevjerovatnu sreću. Moje tate vole fine stvari u životu, pa sam sa te strene povukla na njih. Uvijek su bili velikodušni prema meni i mojoj braći. Oni žele da ljudi vide kako živimo. Oni su sami zaradili svoj novac i kažu da ako tako uspiješ da novac možeš da trošiš kako hoćeš - kaže ona.

Iako Safron i dalje ima mjesečni džeparac od 5.600 eura, roditelji su joj rekli da sada mora da počne sama da zarađuje i finansira svoj životni stil.

Inače, Bari i Toni imaju bogatstvo u vrijednosti od 45 miliona eura. Sav novac su sami zaradili i rukovode veoma uspješnom kompanijom koja se bavi medicinskim istraživanjem.

Safron je nedavno učinila svoje roditelje ponosnim kada je lansirala svoju kozmetičku liniju za njegu kože.

- Ne želim da budem samo bogata djevojka koja će do kraja života ovisiti od roditelja - kazala je ona.

- Na svakih šest mjeseci trošim oko 17.000 eura na proizvode i kozmetiku za negu kože. Imam toliko toga. U kući imam sobu koju zovem "glamorozna soba" koja se nalazi pored moje garderobe i spavaće sobe. Imam ogledalo u Holivudskom stilu, sa sjajnim tapetama, bijelim tepihom i bijelim stolicama - kaže ona.

Kuća u kojoj porodica živi vrijedi 5,6 miliona funti, ima 10 spavaćih soba i nalazi se u Tampi na Floridi. Prvi susjed im je pjevačica Rijana. 

 

Novo