LJUBAV ILI IPAK ŽELJA ZA PAŽNJOM: On voli svoju ženu s oblinama, i ovo je napisao na Instagram profilu!

Kiosk
LJUBAV ILI IPAK ŽELJA ZA PAŽNJOM: On voli svoju ženu s oblinama, i ovo je napisao na Instagram profilu!
.

Na svojem Instagram profilu Robbie često stavlja fotografije sebe i žene. On je autor knjige, a ona je blogerica. Zovu se Robbie i Sarah Tripp, a Robbie je odlučio podijeliti sa svijetom mišljenje o svojoj ženi koje je izazvalo burne reakcije.

Volim Sarah

“Volim ovu ženu i njezine obline. Kao tinejđeru su mi se često rugali zbog toga što volim malo deblje djevojke. One koje su niže i zaobljenije. Neki su ih čak nazivali debelima. Kako sam odrastao tako sam se educirao o problemima feminizma i tome kako mediji vide žene, odnosno kako su postavili krive standarde idealne žene kao mršave i visoke. Za mene ne postoji ništa ljepše od ove žene pored mene. Velike grudi i deblja bedra. Njezina veličina i oblik nikada neće završiti na naslovnici ženskih časopisa, ali taj oblik je u mojem srcu i životu. Ne postoji ništa ljepše od žene koja ima obline i samopouzdanje. Prava žena nije manekenka, porno zvijezda ili filmski lik. Ona je stvarna. Ona ima prekrasne strije, ožiljke i celulit. Cure nemojte nikada misliti da morate stati u određenin kalup da biste bile voljene. Postoji netko tko će vas voljeti baš takve kakve jeste. Netko tko će vas voljeti kao što ja volim Sarah.”

Komentari ispod objave se razlikuju. Neki se divlje iskrenosti, dok su neki osuđuju određene rečenice te su ga proglasili sebičnim i željnim pažnje.

Novo