ZET IZ NOĆNE MORE: Svima znani seksi robijaš zaveo je bogatašicu, a šta na to kaže tata milijarder (FOTO)

Show
ZET IZ NOĆNE MORE: Svima znani seksi robijaš zaveo je bogatašicu, a šta na to kaže tata milijarder (FOTO)
Kokteli u Kanu, sunčanje u Sen Tropeu, ronjenje u Dubrovniku

Kokteli u Kanu, sunčanje u Sen Tropeu, ronjenje u Dubrovniku... Život je jedno dugo krstarenje za 27-godišnju bogatu nasljednicu Kloi Grin, čije su najnovije fotorafije na jahti sa Džeremijem Miksom, poznatijim kao "najseksi robijašem" u svijetu modelinga, uzburkale javnost, a sigurno će i njenog oca zbog kriminalne prošlosti njenog novog dečka.


Džeremi je inače bio član bande i osuđen je za posedovanje pištolja, a zatvoren je na dvije godine. Oslobođen je 2016. godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije postao je jedan od najplaćenijih modela.

Iako se sada predstavlja kao porodična osoba blagog karaktera, Miks je nekada nosio pištolj, bio iza rešetaka, nasilan prema policajcima, krao je identitete kao i vrijednu robu, a uhapšen je takođe i zbog prebijanja jednog 16-godišnjaka. Njega toliko smatraju opasnim da mu je ulazak u Britaniju - zabranjen!


Kada je u aprilu sletio na Hitrou u Londonu radi jedne zabave, službenici su ga sproveli do aviona koji je vodio nazad do Amerike.

Kloi je nasljednica trgovačkog carstva "Sir Philip Green" koje vrijedi čak 3,8 milijardi funti, a kriminalni dosije njenog novog izabranika sigurno neće oduševiti njene roditelje.


Džeremi je povrh svega i oženjen i ima sina i dvoje pastoraka sa ženom Melisom, sa kojom je u braku već osam godina, piše Daily Mail.

Otkako je pušten iz zatvora Miks često priča o svom teškom djetinjstvu i kako je to uticalo da on skrene u pogrešne vode.

- Tokom života sam mnogo puta čuo kako mi govore da imam prelepe plave oči i da sam zgodan. Iako sam sada uspešan maneken, ja i dalje imam oca u zatvoru i majku koja je heroinska zavisnica, a brat i sestra mi se bore kako bi preživeli i izborili se sa teškim životnim uslovima u kojima žive - rekao je Džeremi,prenosi Blic.

Nakon izlaska iz zatvora on je naveo da je pronašao Boga i da je sada promijenjen čovjek.

- Ja sam porodičan čovek. Ja sam otac. Ja sam muž. Ja sam ujak. Ja sam nečiji prijatelj - istakao je zgodni bivši robijaš.

Novo