"Ako ti ne valja taj tvoj muž što stalno vičeš na njega daj ga meni": Ovo su najsmješniji grafiti

Zanimljivosti
"Ako ti ne valja taj tvoj muž što stalno vičeš na njega daj ga meni": Ovo su najsmješniji grafiti
Svima je poznato su Balkanci među najduhovitijim na svijetu, a fotogalerija koju vam predstavljamo ponajbolje opisuje domišljatost naroda sa ovih prostora. Iako pisanje grafita na javnim mjestima predstavlja jedan oblik umjetničkog djela, fotografije koje vam predstavljamo se ipak malo razlikuju od “klasičnih” grafita.

Svima je poznato su Balkanci među najduhovitijim na svijetu, a fotogalerija koju vam predstavljamo ponajbolje opisuje domišljatost naroda sa ovih prostora.

Iako pisanje grafita na javnim mjestima predstavlja jedan oblik umjetničkog djela, fotografije koje vam predstavljamo se ipak malo razlikuju od “klasičnih” grafita.

Naime, jedna blogerka na svojoj je stranici skupila je najzanimljivije javne natpise zabilježene na prostoru bivše Jugoslavije. Tu su grafiti i natpisi duhovitog, ljubavnog, političkog, pomalo patetičnog sadržaja, ali i poneki stihovi pjesama.

Među njima je nekoliko iz BiH, a na vama je da pogodite o kojima je riječ. U svakom slučaju, nema sumnje da će vas neki od njih nasmijati i možda inspirirati.

Ne propustite