Pedofil primamio tri djevojčice u zamku preko interneta! ( VIDEO)

Šokantno!
Pedofil primamio tri djevojčice u zamku preko interneta! ( VIDEO)
Internet ima svoje dobre i loše strane, šta se desi kada dobre strane interneta iskorištavaju loši ljudi!

Svima nam je već odavno jasno da internet ima svoje dobre i loše strane! Olakšan i ubrzan način komunikacije, plivamo u moru informacija, sve je znatno ubrzano, informacije ne kasne...sve je to divno, s jedne strane gledano ali, šta se desi kada dobre strane interneta zluopotrijebe loši ljudi? Bezbroj je primjera zloupotrebe interneta u razne svrhe, ali, ono što je posebno teška tema koja se vezuje uz internet jeste slučaj dječije pedofilije. 

Nažalost, internet je postao odskočna daska za širenje dječije pedofilije. To što idemo u korak s vremenom i što svojoj djeci omogućimo računare u njihovim sobama je još jedno DA za pedofile koji samo vrebaju. A "riba u mreži" je sve više i više. Roditelji ne mogu ni zamisliti koje sve trikove pedofili mogu koristiti da primame možda baš vaše dijete u svoju zamku.

Kada pogledate ovaj video, sigurni smo da ćete drugačije razmišljati. 

Coby Persin je u ovom videu pokazao kako je jednostavno uloviti u zamku djevojčice koje su željne upoznavanja sa njihovim vršnjacima i "sastanka na slijepo" sa "dječakom" koji tako sladunjavo piše. 

Za uspjeh Coby-evog eksperimenta bio je dovoljan samo lažni profil petnaestogodišnjaka i "slatke" riječi. On je tražio dozvolu od roditelja tri djevojčice kako bi ih pozvao na "sastanak na slijepo". 

Jedna djevojčica je došla na sastanak gdje je ipak nije čekao petnaestodišnjak nego odrsla muška osoba, druga je pozvala "dječaka" da dođe u njezinu kuću kada otac zaspi a treća je sjela u automobil stranca!

Pogledajte video i roditelji OPREZ! Vodite računa šta vaše dijete radi na internetu!

Edvina Zvekić

 

 

Ne propustite