VIC : Zali se Mujo Fati:

E buraz
VIC : Zali se Mujo Fati:
.

Zali se Mujo Fati:
-Komsija Ibro me ubio od batina!
-Pa zasto crni Mujo?
-Ljuti se na mene sto mu kradem wireless. Sta ce tek biti kad mu stigne racun za struju?

----

14 znakova da ste možda VEOMA loši u krevetu a da to uopšte ni ne znate

krade

14 znakova da ste možda VEOMA loši u krevetu a da to uopšte ni ne znate

1. Preskačete predigru

1

Budimo realni, ima dana kad smo spremni više nego inače, a nekada manje. Međutim, ni u kom slučaju ne bi trebalo preskočiti predigru. Iako ste spremni, obratite pažnju na to da ne povrijedite partnera, pa i sebe.
2. Ne prenagljujte

2

Usporite. Prenagljivanje može biti privačno, možda ste to vidjeli i na filmu, ali ne budite grubi. Potrudite se da ni na koji način ne povrijedite partnera. Nije poenta da samo vama bude lijepo, već i partneru.
3. Ne trčite maraton

3

Pogledajte svog partnera i na osnovu toga odredite tempo. Niko neće dobiti medalju ukoliko završi prvi. Niko ne vole odnose na brzinu.
4. Neaktivni ste

4

Nikome ne može biti lijepo ako se ne potrudi. Neki uživaju ovako, ali sve zavisi od individue, nemojte biti lenji. Ukoliko vam neke stvari ne odgovaraju, nemojte ih raditi, ali isto tako, nemojte biti nezainteresovani.
5. Ne fokusirajte se samo na završetak

5

Ukoliko se fokusirate samo na završetak, spremite se na razočarenje. Uživajte u svim malim stvarima koje dolaze u toku odnosa. Ne uzimajte ih zdravo za gotovo.
6. Ne govorite ono što želite

6

Ukoliko ne kažete ono što želite, ne očekujte da partner to na neki način sam otrkrije. Na diskretan način im dajte do znanja šta želite. Sa druge strane, to nije samo vaša krivica, i partner mora biti zainteresovan za razgovor.
7. Ne govorite o problemima

7

Ukoliko postoji problem, ne ustručavajte se da kažete to partneru iako se možda stidite.
8. Zanima vas prošlost vašeg partnera

8

Ukoliko ga budete ispitivali, to će biti veliki minus za vas. Bitno je da budete otvoreni i iskreni, ali ono što je u bilo u prošlosti, bolje je tamo i da ostane. Bitan je samo vaš odnos.
9. Nespretni ste

9

Nespretnost je slatka pojava, ali ne i kada su aktvnosti u spavaćoj sobi u pitanju. Budite sigurni u sebe prije nego što sa nekim stupite u odnose.
10. Previše ste hladni

10

Ukoliko u toku odnosa date sve od sebe, a odmah nakon toga se ponašate hladno, imajte u vidu da će to povrijediti partnera. Čak i ako ne volite tu osobu, nemojte biti grubi, pokažite što više nježnosti.
11. Na primjer, možete se desiti da kažete "Ne dodiruj me!"

11

Možda ne želite da se mazite, i to je u redu, ali nemojte to reći na grub način i ne budite nezainteresovani. Nekada je dovoljno samo da ne skidate pogled sa partnera, a njemu će to mnogo značiti.
12. Ne budite dosadni

12

Ponavljanje istih stvari, iako se vašem partneru dopadaju, mogu dosaditi. Se zavisi i od vašeg i od partnerovog raspoloženja. Uvek budite prisutni tokom odnosa i obratite pažnju na to šta vaš partner voli u krevetu. Budite otvoreni za sve mogućnosti!
13. Ne ignorišite partnerovu anatomiju

13

Naučite na koje delove partnerovog tela treba da obratite pažnju, a koje da izbegavate.
14. Jedino pitanje koje treba da postavite je retoričko pitanje "Da li voliš to?"

14

Ukoliko ste intimni sa nekom osobom, vi o njoj saznajete neke stvari koje mnogi neće saznati. Kada stalno pretpostavljate šta vaš partner voli, teško je da ćete ikada saznati da li je to tako. Ne pretpostavljajte. Posmatrajte, pitajte, slušajte...

Ne propustite