OBJAVILA JE FOTOGRAFIJU NJENE DNEVNE SOBE: Htjela je otkriti šta misle drugi, a OVO NIJE OČEKIVALA

Praktična žena
OBJAVILA JE FOTOGRAFIJU NJENE DNEVNE SOBE: Htjela je otkriti šta misle drugi, a OVO NIJE OČEKIVALA
.

Neurednost je pojam kojeg mnogi drugačije doživljavaju pa je jedna majka odlučila na internetu potražiti odgovor na pitanje koje je duže vrijeme muči.

Na portalu Mumsnet objavila je fotografiju svoje dnevne sobe te upitala druge korisnice misle li da je njezin dnevni boravak neuredan.

– Je li moja soba u neredu prema vašim standardima? Koliko god spremala, uvijek mu se čini da izgleda ovako. Za mene nije ni uredna ni neuredna – napisala je ona, no odgovore koje je dobila ipak nije očekivala.

soba

Mnoge su joj majke napisale kako joj je dnevna soba neuredna te da joj ne treba puno vremena da je pospremi kako bi izgledala uredno.

– Neuredna je i rekla bih da se radi o neorganiziranoj osobi – napisala je jedna majka dok joj je druga poručila kako se 'ne bi mogla opustiti u takvom neredu'. Prema komentarima koje je dobila, ženama su najviše smetale pobacane igračke, tačnije igračka štakora na komodi, jakna na vratima, ali i pas koji leži na kauču.

S obzirom na mnoge negativne komentare koje je dobila, majka je kasnije priznala kako se osjećala povrijeđenom. Ipak, među brojnim komentarima našlo se i onih koji smatraju kako soba nije neuredna, a jedna je majka objavila fotografiju svoje dnevne sobe i pokazala što stvarno znači nered.

soba1

(vecernji.hr)

Ne propustite