EVO ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI I POSLU OD 19. DO 25. MARTA: Ovaj znak će biti najsretniji!

Zanimljivosti
EVO ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI I POSLU OD 19. DO 25. MARTA: Ovaj znak će biti najsretniji!
.

Iako ste mislili da ćete početkom nedelje obaviti važan razgovor sa partnerom, stvari će doživeti neočekivan obrt, pa budite pažljivi. U utorak, Merkur će se poravnati sa Venerom, pa će vam okupirati ljubavni problemi. Problem je u tome što će Merkur zastati na nebu, pripremajući se da da u četvrtak postane retrogradan. On će do 15. aprila biti u hibernaciji, pa ovo nije pravo vreme za donošenje odluka. Stvari otežava i kvadrant Venere i Plutona u petak. U vašem ljubavnom životu će dominirati osećanja ljubomore, posesivnosti i potreba za kontrolisanjem. Ako niste spremni da prepustite kontrolu, nikada nećete dobiti ono što želite.


Ovan
Promjene nikada nisu lake, koliko god dobre bile. Ovo je period kada morate da donesete važnu odluku po pitanju budućnosti i to može da znači i prekid nekih veza.


Bik
Izbjegavajte rasprave na poslu kada su u pitanju neka osjetljiva pitanja. Slobodne Bikove očekuje romantičan vikend. Ako ste u vezi, pokažite partneru više pažnje i zahvalnosti.


Blizanci
Kada je posao u pitanju, ništa vas ne može zaustaviti. Energični ste i puni sjajnih ideja. Ipak, ne dozvolite da zbog toga pate drugi aspekti života. Partner oseća da ga zanemarujete.

Rak
Vaš ljubavni život je uvijek drama, ali nemojte dozvoliti da budete uvučeni i u tuđu dramu. Pokušajte da ovaj put poslušate razum, a ne srce. Veoma ste zabrinuti po pitanju finansija.

Lav
Ove nedelje ćete doživjeti jedan od onih susreta od kojih kojlena klecaju, a srce zadrhti. Nemojte biti previše arogantni. Neke prilike se ipak dešavaju samo jednom u životu.

Djevica
Ne dozvolite da vas kolege uvuku u svoja tračarenja i smicalice. Radite kao do sada i to će vam se višestruko vratiti. Partner ima lijepe vijesti za vas.

Vaga
Ako razmišljate o zajedničkom životu ili proširenju porodice, ovo je idealan period. Karijera vam je na uzlaznoj putanji i imate bezrezervnu podršku partnera. Iskoristite vikend za opuštanje.

Škorpija
Dugo ste čekali i konačno dočekali vaših 5 minuta kada je posao u pitanju. Krajem nedelje vas očekuje mnogo uzbuđenja na ljubavnom planu. Možda vas očekuje uzbudljiv susret ili iznenađenje od partnera.

Strijelac
Vrijeme je da usporite i predahnete kada je posao u pitanju. Svi drugi aspekti života pate zbog vaših obaveza. Posvetite se sebi, partneru, porodici i prijateljima. Samo tako ćete napuniti baterije i uspešno se nositi sa svim izazovima.

Jarac
Stres je postao sastavni dio vaše svakodnevnice. Pokušajte da pronađete sreću i zadovoljstvo u malim stvarima. Čitajte, šetajte, gledajte filmove. Nedjelja će biti možda i najromantičniji dan u vašem životu.

Vodolija
Kada je posao u pitanju, morate razjasniti sa samim sobom. Da li vas motiviše novac ili zaista volite ono što radite? Kada to budete znali, onda ćete i znati koji je vaš sljedeći korak. Slobodne Vodolije očekuje otvoren flert.

Ribe
Dugo ste već rastrojeni i ne možete da se koncentrišete na posao. Uskoro će se sve promijeniti. Kockice će se složiti, a vi ćete konačno znati šta želite i čemu stremiti i kada je posao, ali i ljubav u pitanju.

(fokuzz.com)

Ne propustite