Razvod mu je teško pao! Ona je bivša supruga Bogdana Diklića: Jedna je od najljepših glumica na ovim prostorima

Show
Razvod mu je teško pao! Ona je bivša supruga Bogdana Diklića: Jedna je od najljepših glumica na ovim prostorima
.

Neodoljivi i nenametljivi šarmer našeg glumišta i jedna od naših najljepših glumica bili su par koji je, dok je trajao njihov brak, izazivao ogromnu pažnju javnosti. Brak se završio razvodom, ali je iza Bogdana Diklića i Dijane Marojević Diklić ostala lijepa ljubavna priča krunisana rođenjem kćerke Sofije.

Čuveni inspektor Simić iz filma "Majstori, majstori" i Mirko Topalović iz kultnog ostvarenja "Maratonci trče počasni krug"lijepom koleginicom se oženio 2009, ubrzo su dobili kćerku Sofiju, a kako je glumac izjavio u kasnijim intervjuima, rođenja kćerke ga je zauvijek promijenilo, prije toga je bio "vuk samotnjak, sam sebi dovoljan".

dik

Glumac i njegova 21 godinu mlađa supruga iz Nikšića bili su veoma diskretan par. A ljubav su u jednom momentu pretvorili u poslovnu saradnju, pa su zajedno lektorisali njegovu knjigu.

Bilo je i filmova koji su ih spajali poput "Četvrtog čoveka" i "Lajanja na zvezde".

Njihova zajednička pojavljivanja na crvenom tepihu pratili su komentari da su fizički dosta slični, tačnije da su veoma kompatibilni na polju fizičkog izgleda. Ali i komentari da je Dijana, čija je ljepota u potpunosti prirodna, jedna od najljepših žena Beograda.

Iako je izgledalo da će bračna priča trajati "zauvijek", Diklić i Dijana su se razveli. Pislao se da je čuvenom glumcu razvod veoma teško pao, a onda je stao na put pričama i nagađanjima izjavom da je sa bivšom suprugom u sjajnim odnosima.

Ne propustite