NAVIKLI STE JE VIDJETI SREĐENU I DOTJERANU: Ali ovakvu IVANKU dosad niste vidjeli! (FOTO)

Zanimljivosti
NAVIKLI STE JE VIDJETI SREĐENU I DOTJERANU: Ali ovakvu IVANKU dosad niste vidjeli! (FOTO)
.

Ivanka Tramp u skafanderu? Posle niza elegantih kombinacija mnogima bi ova pomisao zvučala nemoguće, ali Zimske olimpijske igre su izuzetak. Ivanka se na sportskom događaju ponaša i oblači samo sportski. Poštujući nekoliko modnih detalja, naravno.
 

Zimske Olimpijske igre u Pjongčjangu u Južnoj Koreji pokazale su sportski duh Ivanke Tramp, ali i sasvim novu epizodu u njenom modnom serijalu.
ivanka2

Za razliku od elegantnih modela, najčešće dugih, floralnih haljina, kada prilika ne zahtijeva nešto formalnije, Ivanka se ovoga puta pojavila u kombinaciji u kojoj nismo imali prilike da je vidimo. Sportski, od glave do pete.
ivanka

Kćerka prvog čovjeka Sjedinjenih Američkih Država prilagodila se ambijentu i za predstavnike svoje zemlje navijala u punoj zimskoj opremi. Jedan dan to je bio jarkocrveni skafander, čija je boja odlično pristajala njenom nežnom tenu i kosu, a drugi dan uz crvene pantalone kombinovala je teget jaknu, koju su nosuli i drugi članovi USA tima, predstvljajući i boje zastave svoje države, piše magazin Žena. Kapa - svaki dan druge boje.

Iako je Njemačka uzela zlatnu medalju na ovom takmičenju, Ivanka je dala sve od sebe. Bila je jedan od najaktivnijih navijača a, kada je moda u pitanju, sve je bilo na svom mjestu. Boje njene zastave odlično joj stoje. Ni najstroži modni kritičati ne bi imali šta da joj zamjere.

Ne propustite