IZABERITE KARTU SJENKI I PRONAĐITE PUT DO SREĆE: Koji je vaš izbor?

Zanimljivosti
IZABERITE KARTU SJENKI I PRONAĐITE PUT DO SREĆE: Koji je vaš izbor?
.

Tarot karte sjenki su pune mudrosti, savjeta i životnih lekcija, koje nam pomažu da razumijemo život i proživimo da ga najbolje moguće. Danas nam otkrivaju šta smo smo naučili našim umom šta osjećamo u našem srcu. Dakle, sve što je potrebno da uradite jeste da izaberete kartu i saznate kakvu bol skrivate i od samog sebe i kako da sebi pomognete da ponovo budete sretni.

izaberite-kartu-senki-i-pronadite-svoj-put-do-srece-22-02-18-0
Vi vjerovatno na intelektualnom nivou savršeno razumete da su vaši roditelji patili kao djeca, da je njihovo djetinjstvo bilo ispunjeno siromaštvom i odricanjem i da je ljubav koji su vam pružili bila jedina koju su znali, ali vaše srce ih još uvijek krivi što vas nisu dovoljno voljeli i razumjeli.

Savjet: Zatvorite oči i tiho upitajte svoje srce da li ste u miru sa svojim detinjstvom ili vas još uvek nešto boli. Važno je zaceliti ne samo um, već i srce. Jedino kada pronađete mir u srcu možete nastaviti sa svojim životom i pronaći istinsku sreću.


Karta 1
karta-1-1

Vi vjerovatno na intelektualnom nivou savršeno razumijete da su vaši roditelji patili kao djeca, da je njihovo djetinjstvo bilo ispunjeno siromaštvom i odricanjem i da je ljubav koji su vam pružili bila jedina koju su znali, ali vaše srce ih još uvijek krivi što vas nisu dovoljno voljeli i razumjeli.

Savjet: Zatvorite oči i tiho upitajte svoje srce da li ste u miru sa svojim djetinjstvom ili vas još uvijek nešto boli. Važno je zacijeliti ne samo um, već i srce. Jedino kada pronađete mir u srcu možete nastaviti sa svojim životom i pronaći istinsku sreću.


Karta 2

karta-2-2

Možda ne govorite loše o bivšem partneru zbog koga ste mnogo patili jer na mentalnom nivou razumete šta se desilo između vas, ali vaše srce je još uvijek tužno i pati za ljubavlju i srećom.

Savjet: Ako zbog bijesa ili lošeg iskustva u prethodnoj vezi, propuštate šanse da pronađete dobrog partnera, morate bez straha da pređete u sljedeće poglavlje života. Neka vam vaš um racionalno objasni stvari i pronađe lek za vaše bolno srce, kako bi vam sljedeća veza bila ispunjena ljubavlju i srećom.


Karta 3

karta-3-3
Već dugo podcjenjujete sebe. Probali ste toliko stvari u životu, ali strah od neuspeha spriječio vas je da ostvarite uspjeh u njima i zato se sada plašite da isprobate nove stvari ili upoznate nove ljude.

Savjet: Pogledajte u svoje srce kako biste zaliječili bol koji vam ne da da budete 100% srećni sa svojim životom, slikom o sebi, ciljevima i svime što ste postigli. Ne plašite se da osetite taj bol jer je to put do izlečenja. Posegnite duboko u sebe kako biste pronašli samopouzdanje i vjeru u sebe da možete ostvariti sve što zamislite i sve što uradite biće uspješno. Ako možete umom ostavriti uspjeh, možete i fizičkim telom.

Ne propustite